Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui
Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui
Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui
Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui
Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui
Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui
Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui

1 / 7

Apple AirPods 2nd Gen med Laddningsetui

(2 recensioner)
1275 kr
Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui   AirPods har tagit true wireless scenen med storm, och man kan förstå det när man ser på den stilrena designen samt användarvänligheten. Med ett fodral som man kan ladda lurarna med när man är på språ
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui

 
AirPods har tagit true wireless scenen med storm, och man kan förstå det när man ser på den stilrena designen samt användarvänligheten. Med ett fodral som man kan ladda lurarna med när man är på språng får man upp till 24 timmars batteritid.

Du kan enkelt koppla dina AirPods till din iPhone.
När du är vid hemskärmen på din mobil och håller det öppna fodralet med lurarna i bredvid kommer det upp en animering på skärmen. Tryck då på Anslut och sedan Klar.
AirPods passar bra under träning, men tänk på att torka av dem efteråt och inte ha med dem in i duschen. AirPods har nämligen inte en IPX klassificering – och är därmed inte officiellt vattentåliga, men klarar att utsättas för en del svett i samband med fysisk ansträngning.

Om du skulle råka tappa bort dem kan man nyttja funktionen Find my Iphone / Hitta min Iphone, där man kan aktivera en sökfunktion som underlättar i ditt letande. Du kan aktivera att lurarna spelar upp ett ljud så du lättare kan lokalisera dem, samt se den senaste kända platsen om de för närvarande är offline.

Trådlöst på alla sätt.

Med ett enkelt tryck är dina AirPods auto­matiskt aktiverade och alltid anslutna. Att använda dem är lika enkelt. De känner av när du har dem i öronen och pausar när du tar ut dem. Ljud­upplevelsen är lika fantastisk oavsett om du använder dem med din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.
 

Full av kraft. Det låter bra.

AirPods drivs av det nya Apple H1-chippet som ger dig snabbare och stabilare trådlös anslutning till dina enheter – upp till dubbelt så snabb när du växlar mellan enheter. Dessutom 1,5× snabbare kopplingstid för telefonsamtal. H1-chippet driver även röstaktiverad Siri-åtkomst och ger upp till 30 procent lägre fördröjning i spel. Det innebär att du får bättre ljudkvalitet, oavsett om du lyssnar på musik och poddar eller spelar spel.
 

24 timmar av frihet.

AirPods har bransch­ledande fem timmars lyssningstid och upp till tre timmars samtalstid. Allt på en laddning. Och tack vare laddningsetuiet kan du använda dem ännu längre. Etuiet ger flera extra laddningar och en total lyssningstid på över 24 timmar. Behöver du ladda lurarna snabbt? Då lägger du bara tillbaka dina AirPods i etuiet. Efter 15 minuter har du tre timmars lyssningstid och två timmars samtalstid. Du kan kolla batteriet genom att hålla AirPods i närheten av din iPhone, eller fråga Siri hur mycket batteritid som finns kvar.
 

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .