Tillbaka till toppen
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar
Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar

1 / 6

Apple AirPods 3rd gen (2021) Trådlösa Hörlurar

(1 recension)
2 249 kr
Apple AirPods 3:e Gen (2021) Trådlösa hörlurar De trådlösa hörlurarna Apple AirPods 3:e Gen (2021) är den populära hörlursserien "AirPods" senaste utgåva. I jämförelse med sina föregångare har den tredje generationen många väsentliga uppdaterin
Läs mer

Apple AirPods 3:e Gen (2021) Trådlösa hörlurar

De trådlösa hörlurarna Apple AirPods 3:e Gen (2021) är den populära hörlursserien "AirPods" senaste utgåva. I jämförelse med sina föregångare har den tredje generationen många väsentliga uppdateringar, vilket bidrar till en fantastisk in ear-upplevelse. Nu ska vi ta en titt på funktionerna du kan räkna med när du väljer de här snygga hörlurarna av true wireless-typ.

Kraftfullt H1-chip som levererar

H1-chippet är det som används av Apple i AirPods från tredje generationen. Du får en otrolig hastighet för synkningen för spel och video tack vare chippet och kan därmed njuta av mindre fördröjning, vilket är en uppskattad fördel i trådlösa enheter.

Du kan också växla mellan olika enheter supersnabbt i jämförelse med andra modeller av True Wireless (TWS)- modeller. Ljudbehandlingen är också bättre tack vare chippet, så du får bättre mikrofonkvalitet samt ännu bättre batteritider i jämförelse med.

Kompakt fodral som är kompatibelt med MagSafe

Apple har lyckats hålla fodralet både kompakt och snyggt, trots ett överflöd av en mängd nya funktioner. Det ger även en batteritid som varar i så mycket som 30 timmar. Dock är den största och viktigaste uppgraderingen i tredje generationens Airpods deras MagSafe-kompabilitet. Både fodralet och hörlurarna kan laddas med den MagSafe-laddare som du laddar din mobiltelefon med, och du kan även använda alla laddare som är Qi-kompatibla. Du kan lyssna i över en timme genom att ladda i enbart fem minuter!

Siri svarar när du frågar

Ring samtal, aktivera alarm, spela eller pausa musik och höj eller sänk volymen via röststyrning med Siri. Du kan också säga till Siri att läsa inkommande meddelanden samt få hjälp med navigationen dit du ska. Den här funktionen kan inaktiveras via din telefon, men om den är aktiv i din mobil kommer hon vara automatiskt aktiverad även på dina Airpods av tredje generationen.

Alltid fantastiskt ljud

Hörlurarna har exakt så bra ljudkvalitet som du räknade med att de skulle ha. Hörlurarna har en suverän balans mellan diskant och bas, och oavsett musikgenre är de perfekta. Njut av den absolut bästa varianten av Apple Spatial Audios, det tredimensionella ljudsystemet. Det är lätt att älska Apple AirPods av tredje generationen!

En bredd av flera nya funktioner

Istället för den peksensor som användas i AirPods i de tidigare generationerna så använder Apple här en kraftsensor-teknologi. För paus/play tryck en gång, för låtbyte tryck två gånger etcetera. Både dina AirPods och deras fodral har en IPX4-klassning, vilket betyder att de tål att vara på en meter djupt vatten så länge som 30 minuter. Med Find My-appen kan du dessutom återfinna dina hörlurar, vilket är en enormt stor fördel.

Huvudegenskaper

  • Utomordentlig ljudkvalitet
  • Qi- och MagSafe-laddningskompatibel
  • Kraftsensorer
  • Förträfflig batteritid
  • Otroliga mikrofoner
  • Design i toppklass
  • IPX4-klassade
  • Lightning-uttag

Identifikation

EAN 0194253345961
Tillverkarens artikelnummer MME73DN/A
Z

ZeldaFantast

För 29 dagar sedan

Riktigt bra ljud och dom fungerar klockrent!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.