Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)
Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)
Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)
Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)
Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)
Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)
Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)

1 / 7

Apple AirPods Pro med Magsafe-fodral (2021)

(7 recensioner)
1 970 kr

-7%

2 124 kr
Apple Siri, Bluetooth 5.0, Chip H1, IPX4 Apple AirPods Pro , Hörlurar, In-ear, Samtal/Musik, Vit, Binaural, Touch Ojämförligt ljud. Som det borde. AirPods Pro är designade med Active Noise Cancelling för uppslukande ljud, Transparency-läge
  • Apple Siri
  • Bluetooth 5.0
  • Chip H1
  • IPX4
  • In-ear
Läs mer

Apple Siri, Bluetooth 5.0, Chip H1, IPX4


Apple AirPods Pro , Hörlurar, In-ear, Samtal/Musik, Vit, Binaural, Touch


Ojämförligt ljud. Som det borde.

AirPods Pro är designade med Active Noise Cancelling för uppslukande ljud, Transparency-läge som låter dig höra din omgivning och en mängd olika passningar så att de sitter på plats hela dagen. Precis som AirPods ansluter AirPods Pro automatiskt till din iPhone eller Apple Watch. Du behöver bara ta ut dem ur fodralet så är de omedelbart redo att användas.


Aktiv brusreducering

AirPods Pro är otroligt lätta och blockerar allt omgivande brus, så att du kan fördjupa dig i det du lyssnar på. De är utrustade med två mikrofoner: en på utsidan och en på insidan. Dessa mikrofoner ser till att brusreduceringen fungerar bättre. Aktiv brusreducering tar kontinuerligt hänsyn till formen på dina öron och dina öronspetsar och sätter världen på tystnad. Så du kan fokusera fullt ut på din musik, podcaster och telefonsamtal.


Transparensläge

När du byter till transparensläge släpper AirPods Pro igenom omgivningsljudet och du kan bättre övervaka vad som händer runt omkring dig. Mikrofonerna på insidan och utsidan av AirPods Pro motverkar då den ljudisolerande effekten av silikonöronspetsarna. På så sätt låter allt väldigt naturligt, till exempel när du pratar med andra människor. Med Call Booster kan du bättre förstå din samtalspartner i en bullrig miljö genom att rikta din AirPods Pro mot personen mitt emot dig som pratar med dig.


Olika passningar

AirPods Pro kommer med flexibla silikonspetsar i tre olika storlekar. De formar sig efter dina öron så att dina AirPods Pro stannar på plats. Dessutom tätar de dina öron väl för bättre brusreducering.


MagSafe Laddningsfodral

MagSafe-laddningsfodralet erbjuder över 24 timmars batteritid¹. När det är dags att ladda, placera helt enkelt fodralet ovanpå din MagSafe-laddare eller en trådlös laddningsmatta. Och om det inte finns någon trådlös laddare i närheten kan du även ladda med en Lightning-kontakt.


Bra ljudkvalitet

Den specialdesignade högexkursionsdrivrutinen levererar kraftfull bas med minimal distorsion. Den supereffektiva förstärkaren har ett stort dynamiskt omfång, producerar kristallklart ljud och förlänger även batteritiden. Och med Adaptive EQ ställs musiken automatiskt in efter formen på dina öron, så att ljudet alltid är lika fullt.


Ännu mer imponerande

Det Apple-designade H1-chippet säkerställer minimal ljudfördröjning. Trycksensorn på skaftet gör det enkelt att styra din musik och samtal, och växla mellan aktiv brusreducering och Transparency-läge. Tack vare Announce Messages with Siri kan du få dina meddelanden att läsa genom dina AirPods. Och med "Audio Share" kan du lyssna på samma ljudström med någon annan med två par AirPods. Att spela, titta på film eller lyssna på musik tillsammans har aldrig varit så enkelt.

Snabbfakta

  • Apple Siri
  • Bluetooth 5.0
  • Chip H1
  • IPX4
  • In-ear