Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar

Fri frakt
-16%
Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar
Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar
Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar
Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar
2099 kr
Rekommenderat pris: 2490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

AirPods Pro har utformats för att leverera aktiv brusreducering (Active Noise Cancellation), för ett uppslukande ljud och transparency-läget gör så att du kan höra din omgivning.
Dessutom med en anpassningsbar passform för komforten hela dagen. Precis som AirPods, ansluter AirPods Pro till din iPhone eller Apple Watch och de är redo att användas direkt när du tagit ur dem ur asken.
Allmän information:

Produkt: Apple Airpods Pro - Trådlösa hörlurar med Bluetooth
Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod, Mac
Ytterligare funktioner: Trådlös ljuddelning

Som magi i öronen
AirPods Pro är utformad för att ge dig aktiv brusreduktion med ett alltomfattande och genomskinligt ljud så att du kan höra vad som händer omkring dig. Den individuella passformen säkerställer att de är bekväma att använda under hela dagen. Precis som med föregående generationers AirPods är det snabbt och enkelt att ansluta AirPods Pro till din iPhone, iPad eller Apple Watch.
Med aktiv brusreducering
AirPods Pro är otroligt lätta och brusreducerande hörlurar som stänger av omgivningens buller så att du kan fokusera på det du lyssnar på. Aktiv brusreducering och silikon-öronpropparna anpassar sig till dina öron så att världen omkring dig förblir tyst och du kan koncentrera dig helt på din musik, podcast eller telefonsamtal.
Transparent ljudläge
Genom att aktivera transparency mode, öppnas dina AirPods Pro för omvärlden så att du kan höra vad som händer omkring dig. Perfekt när du vill prata lite snabbt med en kompis eller kollega.
In- och ut-mikrofonerna gör att förseglingen mellan silikonpluggarna och dina öron minskas, så allt låter och känns naturligt när du till exempel vill prata med människor runt dig.
Komfort och anpassning
Tillsammans med din AirPods Pro får du tre uppsättningar av avsmalnande silikonproppar för individuell anpassning. De anpassar sig till dina örons anatomi och ser till att dina AirPods Pro sitter ordentligt på plats i öronen, så att du får ut den maximala potentialen av produktens enastående ljudisolering och brusreducering.
Fantastisk ljudkvalitet
En speciellt utvecklad drivrutin med stora fluktuationer och låg distorsion ger en bra bas. Den supereffektiva förstärkaren med stort dynamiskt intervall ger rent och otroligt tydligt ljud och längre batteritid. Och tack vare Adaptive EQ är musiken finjusterad efter designen av ditt öra, vilket ger dig en heltäckande och konsekvent ljudupplevelse.
Ännu mer av det goda
Det Apple-designade H1-chipet ger ljudbehandlingen en extremt kort latens. Och din AirPods Pro-pol har en trycksensor som gör det enkelt att styra musik och samtal och växla mellan Active Noise Reduction och Transparent Sound. Meddelandefunktionen låter Siri läsa dina meddelanden högt i dina AirPods. Och med ljuddelning kan du och en vän dela samma ljudström på två uppsättningar av AirPods, så att du kan spela ett spel, titta på en film eller lyssna på en låt tillsammans.
Mått & vikt

Mått (B x D x H): 2,18 cm x 2,4 cm x 3,09 cm

4.5

Baserat på  45 recensioner

Visa fler recensioner (40)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .