Apple HomePod Silver

Apple HomePod Silver
Tipsa en vän
3699 kr Tillfälligt slut

-7%

Ord. pris 3990 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Ställa in flera timers
 • Ringa och ta emot telefonsamtal
 • Hitta min iPhone
 • Siri-genvägar

HomePod är en enastående högtalare som anpassar sig till sin placering och levererar hifi-ljud var det än spelas. Tillsammans med Apple Music och Siri, skapar den ett helt nytt sätt för dig att upptäcka och interagera med musik hemma. Den kan dessutom hjälpa dig med vardagliga sysslor - och styra ditt smarta hem - allt med bara din röst.

Stort ljud, mindre storlek
Denna målmedvetet utformade högtalare avger ett rikt nyanserat ljud som vida överträffar dess storlek. HomePod kombinerar anpassad Apple-konstruerad ljudteknik och avancerad programvara för att leverera precisionsljud som fyller rummet. Och med en längd på knappt 7 centimeter passar HomePod in överallt i hemmet.

En otrolig lyssnare var du än är.
Sex mikrofoner placerade runt din HomePod gör det möjligt att plocka upp alla ljud i ett rum. När du säger "Hej Siri" möjliggör avancerad signalbehandling, tillsammans med eko- och brusreducering, att HomePod kan höra dig utan att du behöver höja rösten - även om du är i andra sidan rummet och hög musik spelas. När din HomePod känner igen orden "Hej Siri," blir det du säger krypterat och skickas anonymt till Apples servrar utan att vara bundet till ditt Apple-ID.

Hifi-ljud som omger dig.
En skräddarsydd matris av sju strålformade tweeters, var och en med sin egen förstärkare, ger en enorm riktningskontroll. De är placerade runt basen och genom att använda en design med vikt horn, skickar de musikflödet mot mitten och sedan ut i botten i ett 360-graders mönster, vilket resulterar i en allomfattande känsla av rymd. Detta eliminerar praktiskt tidigare bordsreflektioner och möjliggör ett konsekvent HD-ljud.

Den vet hur man arbetar med ett rum, automatiskt.
Inställningen av din HomePod är snabb och magisk. Du kopplar helt enkelt in den, så kommer iOS-enheten att upptäcka den. Eftersom den är utrustad med rumsuppfattning, ställer HomePod automatiskt in sig själv för att ge dig bästa möjliga ljud - oavsett var den är placerad. Parkoppla den med en andra HomePod för att skapa en oöverträffad stereoupplevelse. Och skapa flerrumsljud i hela ditt hem med AirPlay 2.

Den ultimata musikauktoriteten.
HomePod är byggd för att ta fram det bästa inom Apple Music.1Med Siris intelligens och tillgång till över 50 miljoner låtar, lär den sig vad du gillar och hjälper dig att upptäcka mer musik som du kommer att älska. Och den tar lyssnarupplevelsen till en helt ny nivå.

Lär sig vilken musik du gillar, spelar musik du kommer att älska.
?
När du verkligen gillar en låt, säg "Hej Siri, jag gillar det här." Eller, om en viss låt eller genre inte är i din smak, kan du säga saker som "Hej Siri, jag tycker inte om elektronisk musik." Ju mer du berättar för din HomePod, ju mer lär sig Apple Music om din musiksmak. Vilket innebär att du bara behöver säga "Hej Siri, spela något jag gillar" för att höra dina favoritlåtar, liksom nya låtar som liknar de som du gillar.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Apple
Wireless Network Ja
Bluetooth Ja
AirPlay Ja
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 308 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 1294 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 678 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 362 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 173 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »