Tillbaka till toppen
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

1 / 5

Apple iPhone 11 Pro

5 490 kr
Super Retina XDR-skärm 5,8-tum (diagonal) solid OLED Multi - Pekskärm HDR-skärm Upplösning på 2436 x 1125 med 458 ppi Kontrastförhållande på 2 000 000:1 (normal) Skärmen på iPhone 11 Pro har rundade hörn som följer designens mjuka linjer. Des
 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.
Läs mer
 • Super Retina XDR-skärm
 • 5,8-tum (diagonal) solid OLED Multi - Pekskärm
 • HDR-skärm
 • Upplösning på 2436 x 1125 med 458 ppi
 • Kontrastförhållande på 2 000 000:1 (normal)
 • Skärmen på iPhone 11 Pro har rundade hörn som följer designens mjuka linjer. Dessa hörn är inom rektangeln som används som mål. Mätt som en rektangel är skärmen 5,85 tum diagonalt (den faktiska synliga skärmytan är mindre)

Världen är en vacker plats, och du kan fånga allt med iPhone 11 Pro-smarttelefonen, som erbjuder en kraftfull 12 MP trippel huvudkamera med True Tone-blixt. Du kan titta på dina videor på den ljusa 5,8 "Super Retina XDR-pekskärmen, ackompanjerad av Dolby Atmos för uppslukande stereoljud. Du kan ta "slofies" tack vare de nya slow-motion selfie-videorna med TrueDepth-kameran framför, och dela kul med världen. Du kommer alltid att få perfekt prestanda tack vare A13 Bionic-processorn, även i de mest krävande spelen.

Design
iPhone 11 Pro kommer med en charmig böjd design som du kommer att känna igen vid första anblicken, eftersom den är trogen designen från sina föregångare, iPhone Xs och Xr. Du får en vackert designad konstruktion i rostfritt stål med baksida i glas. Smarttelefonen har IP68-certifiering, vilket innebär att den tål att sänkas ner i vatten ner till fyra meter i 30 minuter.

Super Retina XDR-touchskärm
iPhone 11 Pros 5,8" Super Retina XDR-pekskärm är en fröjd att titta på. Den har en upplösning på 2436 x 1125 pixlar och är gjord med OLED-teknik känd för sin förmåga att visa levande färger. Dessa funktioner förbättras ytterligare av High Dynamic Range (HDR)-teknik för ännu bättre bildkvalitet. Tack vare TrueTone-tekniken får du de mest realistiska vita nyanserna som kommer att anpassa sig till din nuvarande miljö. nit matchar dagens avancerade TV-apparater.

Kameror
Den helt nya tredubbla huvudkameran ser till att dina bilder alltid ser professionella ut. Den består av tre sensorer (ultravidvinkel, vidvinkel och telefoto) med identiska 12 MP-sensorer. Ultravidvinkelsensorn har en f / 2,4 bländare och 120-fälts synfält, och vidvinkelsensorn har en f / 1,8 bländare. Teleobjektivet har en f / 2.0 bländare och 2x in och 2x ut optisk zoom och 10x digital zoom. Dubbel optisk bildstabilisering säkerställer att dina bilder alltid är i fokus, och en hel rad funktioner är redo för att ta de vackraste porträtten. Kameran har en bokeh-effekt med suddig bakgrund, avancerad djupkontroll och porträttbelysning med sex effekter. När det är lite ljus kan du slå på nattläge och True Tone-blixt för ännu bättre bilder i mörker. Du kan spela in video i 4K UHD-upplösning med 60 bilder per sekund, även i slow motion. Gör dig redo att dela dina "slofies" med världen, i imponerande 1080p HD-upplösning och 120 fps.

Prestanda
Apples A13 Bionic-processor levererar imponerande prestanda under krävande operationer och spel, men är också strömsnål tack vare den moderna 7nm tillverkningsprocessen.

iOS 13
För iPhone 11 Pro är Apples berömda iOS tillbaka i version 13. Designad för att ge maximal komfort under daglig användning, den kommer med systemomfattande mörkt läge, sofistikerad fotoapp och fantastiska säkerhetsfunktioner för att förbättra integriteten. Du kan också ha kul med Memijo, din roliga digitala karaktär som speglar din stil och personlighet.

Snabbfakta

 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.

Identifikation

EAN 0190199389342
Tillverkarens artikelnummer 45952
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner