Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue

1 / 1

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue

11989 kr

-8%

Rek pris. 13090 kr
Apple iPhone 12 Pro MaxEtt sjumilasprång.5G blir proffs. A14 Bionic dundrar förbi alla andra smartphone‑chip. Proffskamerasystemet tar fotogra­fering i svagt ljus till nästa nivå – klivet är ännu större för iPhone 12 Pro Max. Och
Läs mer

Apple iPhone 12 Pro Max

Ett sjumilasprång.

5G blir proffs. A14 Bionic dundrar förbi alla andra smartphone‑chip. Proffskamerasystemet tar fotogra­fering i svagt ljus till nästa nivå – klivet är ännu större för iPhone 12 Pro Max. Och Ceramic Shield ger fyra gånger bättre skydd om du tappar din iPhone i marken. Låt oss ta en närmare titt på vad den kan göra.

Ultrasnabbt trådlöst. Säg hej till 5G.

5G förvandlar iPhone helt med snabbare trådlösa hastigheter samt bättre prestanda på hårt belastade nätverk. Nu kan du ladda ner enorma filer när du är på språng eller streama HDR-filmer i hög kvalitet. Utan. Att. Behöva. Vänta. Eftersom iPhone dessutom har fler 5G-band än någon annan smart­phone får du 5G på fler platser. Och den här hastigheten ger otroliga möjligheter för framtidens appar.

Vårt förra chip är det enda som varit i närheten.

A14 Bionic är branschens första chip på 5 nanometer, med avancerade komponenter som bokstavligen bara är några atomer breda. 40 procent fler transistorer ger högre hastighet och sam­tidigt större effek­tivitet för längre batteritid. Med en ny bildsignal­processor kan du göra Dolby Vision-inspelningar. Något som inte ens professionella filmkameror klarar av, för att inte tala om andra telefoner.

LiDAR-teknik. Skannar av ytan på Mars. Och nu ditt vardagsrum.

Nasa använder LiDAR-teknik till nästa Marslandning. iPhone 12 Pro använder LiDAR-tekniken för att mäta hur lång tid det tar för ljuset att reflektera tillbaka från föremål. På så sätt kan den skapa en djupkarta baserad på utrymmet du befinner dig i. Eftersom den är så extremt snabb och exakt kan AR-appar nu förvandla ett rum till en realistisk regnskog eller visa hur dina nya sneakers kommer att passa.

Nattläge i helt ny dager.

Nu har både vidvinkel- och ultravidvinkelkameran nattläge. Det innebär att de är bättre än någonsin på att ta fantastiska bilder i svagt ljus. Med LiDAR kan du ta porträtt i nattläge. Och vidvinkelkameran släpper in 27 procent mer ljus för större detaljrikedom och skarpare fokus, både dag och natt.

iPhone 12 Pro Max. Camerus Maximus.

Vår största iPhone har ett maxat proffskamerasystem. Tack vare en 47 procent större sensor och större pixlar ökar mängden ljus som släpps in på vidvinkelkameran drastiskt. Det nya OIS-systemet stabiliserar sensorn istället för objektivet. På så sätt blir dina bilder stadiga, även när din hand inte är det. Och du kan zooma in närmare i porträtt med den nya 65 mm-tele­kameran.

Porträtt som träder fram ur mörkret.

Porträtt i nattläge på vidvinkelkameran ger dig klara färger, men också en snygg bokeh-effekt som lyfter fram upplysta byggnader och gatlampor – allt bakgrundsljus.

Redan med en liten ljuskälla kan LiDAR och A14 Bionic rendera alla mönster och strukturer i förgrunden tillsammans med realistiska färger i hela rummet.

Deep Fusion slår på i miljöer med dålig belysning. För att få fram enastående detaljer i förstoringsglaset, på kvinnan och väggen analyserar Neural Engine mängder av exponeringar, pixel för pixel.

Finlir med porträttläge.

Maskininlärningen på iPhone 12 Pro är ännu bättre på att skilja ut personer och saker från bakgrunden. Och med kreativa kontrollfunktioner kan du justera både oskärpan i bakgrunden och ljuset i ansiktet.

Artificiell intelligens med öga för detaljer.

Smart HDR 3 förfinar auto­matiskt högdagrar, skuggor och konturer. Till och med mitt på dagen kan du se detaljer i hennes ansikte och skuggor i hela skalan till djupaste svart.

Smart HDR 3 fångar den gyllene timmen och plockar fram klippornas strukturer, sam­tidigt som himlens subtila blå nyanser förblir verklighetstrogna.

Smart HDR 3 justerar vitbalansen och havsskummet behåller sin form och definition, trots all rörelse.

Smart HDR 3 använder inte bara maskin­inlärning för att känna igen ansikten. Den kan också känna igen omgivningar och lyfta fram sprickor i marken och kullens grova textur utan att du får mer brus i himlen.

Fotograferad med iPhone 12 Pro Max.

2,5× optisk zoom på 65 mm-tele­kameran gör att du kan se alla detaljer på nära håll utan att stå alldeles intill motivet.

Större pixlarpå vidvinkelkameran lyfter fram komplicerade mönster, subtila texturer och otroliga detaljer i hela bilden – även när ljuset är svagare.

Färgerna är otroligt verklighetstrogna i nästan alla ljusförhållanden, till exempel de genomskinliga röda tonerna i hennes klänning och de mättade neonnyanserna i bakgrunden.

Apple ProRAW. Absurda mängder kreativ kontroll.

ProRAW innehåller den sedvanliga RAW-informationen tillsammans med data från Apples bildprocess. Det ger dig ett försprång i redi­geringen eftersom brusreducering och exponerings­justeringar från flera bilder redan finns på plats. På så sätt får du mer tid att finlira med färg och vitbalans.

Den första kameran någonsin som spelar in i Dolby Vision.

iPhone 12 Pro tar ett språng från 8-bitars till 10-bitars HDR-inspelning. Med 700 miljoner färger blir videon betydligt mer verklighets­trogen. Sedan blir det ännu bättre: inspelning i Dolby Vision, formatet som används av filmstudior. Du kan till och med redigera Dolby Vision-video och använda AirPlay för att se hela skillnaden på stor skärm.

Upplagt för en bra film varje kväll.

Vidvinkelkamerans större sensor tar fram betydligt fler detaljer ur skuggorna. Och för första gången kan du nu filma uppsnabbad video i nattläget med stativ och fånga scener med dramatisk rörelse. Så nu kan till och med dina videor ta nattskiftet.

Det är aldrig för sent för en selfie i Nattläge.

Nu har även skärmkameran nattläge. Så att ditt favoritmotiv blir lika detaljrikt i svagt ljus och får naturliga färger. Skärm­kameran har nu även Deep Fusion, Smart HDR 3 och Dolby Vision-inspelning. Så nu kan du visa din bästa sida i alla ljus.

En ocean av pixlar.

Hur gör man vår ljusstarkaste skärm ännu bättre? Man gör den större. En ny design med plana kanter och vår egen, flexibla OLED har gjort det möjligt att ta skärmens fantastiska färg, ljusstyrka och kontrast ända ut till kanten.

Klara, stapla, gå.

Sätt fast ett skal, en plånbok eller båda två. (Du kan vara lugn, plånboken är avskärmad från magneterna så dina kontokort ligger säkert.)

Laddar i turbofart.

Magneterna lägger sig perfekt varje gång vilket gör att det går snabbare att ladda trådlöst.

Inbyggd integritet.

iPhone är utformad för att skydda din information. Data från Face ID lämnar inte din iPhone och sparas aldrig i iCloud eller någon annanstans. iOS visar hur en app hanterar din integritet innan du laddar ner den. När du använder Apple Pay får den du handlar av aldrig reda på ditt kortnummer. Listan kan göras lång.

Vi minskade vårt koldioxidavtryck genom att tänka mindre.

Vi tar bort strömadaptern och EarPods, som ofta ligger oanvända, men inkluderar en snabbladdande usb‑c till Lightning-kabel som de flesta behöver. Och vi gör det på samtliga modeller av iPhone. På så sätt kan vi göra förpackningarna mindre och få plats med fler lådor per leverans vilket totalt sett innebär färre leveranser. Vi ser även till att våra tillverkare övergår till förnybar energi. Tillsammans leder detta till över två miljoner ton minskade koldioxidutsläpp varje år.

Bäst täckning över hela världen.

iPhone 12 Pro har upp till 20 5G-band och upp till 32 LTE-band – fler än någon annan smart­phone – vilket ger världens mest omfattande täckning.4

Dubbla lagringsutrymmet.

iPhone 12 Pro har minst 128 GB lagring, alltså minst dubbelt så mycket utrymme för bilder, videor och annat.

Fler bilder, mindre fördröjning.

Är du snabb med kameran? iPhone anpassar sig väldigt smart och skyndar på bildbehandlingen så att du kan hänga med när det händer.

Spatial ljuduppspelning med Dolby Atmos.

Ljudet förflyttas i rummet runt omkring dig och det känns som om du är mitt i filmen.

Två nummer på en telefon.

Dubbla sim-kort med eSIM gör att du kan ha ett privat telefonnummer och ett jobbnummer på samma iPhone.6

Återvunna sällsynta jordartsmetaller i magneterna.

iPhone 12 Pro har 100 procent återvunna sällsynta jordartsmetaller i alla magneter, även i MagSafe-tillbehören.


Förpackningen innehåller:

– iPhone 12 Pro Max

– USB-C till Lightning-kabel

– Dokumentation

Observera att extra tillbehör, som laddningsadapter eller hörlurar, inte medföljer och måste köpas separat.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .