Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max

1 / 7

Apple iPhone 12 Pro Max

(3 recensioner)
7 990 kr

-90%

79 900 kr
IPhone 12 Pro Max  erbjuder en 6,7” stor Super Retina XDR-pekskärm täckt av Ceramic Shield-glas, tre 12 MP bakre kameror med många avancerade funktioner, samt en strömsnål Apple A14 Bionic-processor med stöd för 5G. 6,7“ Super Retina XDR-touch
 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.
Läs mer

IPhone 12 Pro Max erbjuder en 6,7” stor Super Retina XDR-pekskärm täckt av Ceramic Shield-glas, tre 12 MP bakre kameror med många avancerade funktioner, samt en strömsnål Apple A14 Bionic-processor med stöd för 5G.

 • 6,7“ Super Retina XDR-touchskärm
 • Avancerad 12 MP trippelkamera
 • A14 Bionic processor med 5G-stöd

Design
iPhone 12 Pro Max har en klassisk design som du kommer att känna igen vid första anblicken, då designen påminner om vad du hittar i tidigare Apple-smartphones. Du kommer att få en vacker ram i rostfritt stål som är gjord med kirurgisk precision och har texturerat matt glas på baksidan, och en mycket tålig front med Ceramic Shield-glas. Dessutom har den IP68-certifierat skydd, vilket gör att den kan överleva i 6 meter djupt vatten i 30 minuter.

Super Retina XDR pekskärm
iPhone 12 Pro Maxs 6,7 ”stora Super Retina XDR-pekskärm med supertunna ramar ger dig den ultimata tittarupplevelsen. Den har en upplösning på 2778 x 1284 pixlar och är gjord med OLED-teknik, känd för sitt låga strömdrag och förmågan att återge levande färger och så kallat "riktigt svart". Dessa egenskaper förstärks ytterligare av HDR-tekniken (High Dynamic Range) för ännu bättre bildkvalitet. Tack vare True Tone-teknologin är du också garanterad de mest realistiska svartvita tonerna som kontinuerligt anpassar sig till miljön. Skärmens imponerande maximala ljusstyrka på 1200 nits i HDR-läge matchar dagens avancerade TV-apparater.

Kameror
Den avancerade trippelkamerauppsättningen på baksidan säkerställer att du alltid får foton och videor av professionell kvalitet. Den består av tre linser - en ultravidvinkel med fem linselement, en vidvinkellins med sju linselement och en teleobjektiv med sex linselement. Var och en av dem har 12 MP upplösning. Den ultravida sensorn har f/2,4 bländare och ett synfält på 120 grader, vidvinkelsensorn har f/1,6 bländare och teleobjektivet har f/2,0 bländare, 2x optisk zoom in och ut och upp till 12x digital zoom. För att säkerställa att bilderna alltid är fokuserade har smarttelefonen även dubbel OIS (optisk bildstabilisering) på vidvinkel- och teleobjektivet, samt ett antal funktioner som gör att du kan ta perfekta porträttbilder, som avancerad djupkontroll och suddig bakgrund för bokeh-effekt. I miljöer med svagt ljus kan du alltid räkna med att nattläget och True Tone-blixten hjälper dig att ta fantastiska bilder. Videor kan spelas in i 4K UHD-upplösning med 60 bilder per sekund och Dolby Vision.

Framtill hittar du en 12 MP TrueDepth selfiekamera med f/2.2 bländare placerad i skärmskåran. På samma sätt som de bakre kamerorna erbjuder den bokeh-effekt, djupkontroll och porträttljusläge, samt att den kan filma i 4K UHD-kvalitet.

Snabbfakta

 • 2 års garanti
 • 30 dagars öppet köp
 • 1-3 dagar leveranstid
 • Professionellt reparerat
 • Levereras utan laddare.

Identifikation

EAN 0194252021118
Tillverkarens artikelnummer 48037
B

Bob

För 24 dagar sedan

Lite repor på ramen men dålig batterhälsa

M

Maria

För 2 månader sedan

Snabb leverans, ser i princip ut som ny, små repor om man kollar noga

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

d

draggen

För 3 månader sedan

Riktigt bra skick och fungerar bra

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.