Tillbaka till toppen
Apple iPhone 13 128GB
Apple iPhone 13 128GB
Apple iPhone 13 128GB
Apple iPhone 13 128GB
Apple iPhone 13 128GB

1 / 5

Apple iPhone 13 128GB

10 489 kr
iPhone 13 med den otroligt snabba A15 Bionic-processorn, dataanslutning via 5G och en utmärkt dubbelkamera på 12 MP som har en sensor-shift OIS som fångar ännu mera detaljer även i de mörkare områdena. Tack vare Ceramic Shield-glaset och IP68-klass
Läs mer

iPhone 13 med den otroligt snabba A15 Bionic-processorn, dataanslutning via 5G och en utmärkt dubbelkamera på 12 MP som har en sensor-shift OIS som fångar ännu mera detaljer även i de mörkare områdena. Tack vare Ceramic Shield-glaset och IP68-klassificeringen behöver du inte vara orolig över att tappa mobilen.


Fantastisk hållbarhet och klassisk design

iPhone 13 har en elegant och klassisk design med en baksida tillverkad av glas och en aluminiumram. Apple har i samarbete med Corning tagit fram en ny ledande glasteknik för att pekskärmen ska få bättre hållbarhet - resultatet blev Ceramic Shield-glaset tillverkat av nanokeramiska kristaller. IPhone har en IP68-klassificiering och det betyder att mobilen är vattentålig under 30 minuter på ett vattendjup på 6 meter.


Super Retina XDR-skärm

XDR OLED-skärmen med Super Retina sträcker ut sig mellan mobilens kanter vilket gör ett större utrymme att använda ditt innehåll på trots att mobilen är lätt att hantera. 2532×1170 pixelupplösning med 460ppi ger varje detalj finess, och HDR och True Tone-tekniken ger dig perfekta färger. Vid en normal användning ligger ljusstyrkan maximalt på 800 nits och för användning av HDR-innehåll ligger maximala ljusstyrkan på 1200 nits, vilket betyder att du kommer att se skärmen tydligt även i ljus miljöer.


Kraftfull processor

A15 Bionic-processorn har sexkärnig CPU med 4 effektivitetskärnor och 2 prestandakärnor, en ny fyrakärnig grafikprocessorenhet för medryckande multimedia- och spelupplevelse och ny sextonkärnig neuralmotor. Hårdvaran är kraftfull och väldigt energieffektiv, tack vare hårdvarans 5nm tillverkningsprocess.


Dubbelkamerasystem med ultrabreda och breda kameror

iPhone 13 har utformats med ett otroligt dubbelkamerasystem där en kamera är Ultra Wide och som tillåter dig att fotografera och spela in i 4K med fyra gånger bredare scen. Den här funktionen passar perfekt för tillfällen då du vill fotografera stora interiörer, actionbilder, grupper och landskap. Sensorn som är ultrabred fångar upp fler detaljer i bildens mörka områden. Den andra kameran är en vidvinkelkamera på 12 MP som skapar bilder som är vackert upplysta oavsett i vilket ljus de tagits tack vare nya nattläget. Kameran har även optisk bildstabilisering med sensor-shift som skapar skarpa foton även om din hand skulle vara skakig. Porträttläget har 6 olika effekter och en djupkontroll som gör det möjligt med en naturlig bild och flera belysningskontroller som alltid levererar bilder med utmärkta resultat.


Filmläge för professionell video

Vid inspelning av filmklipp kan du använda dig av filmläget som automatiskt flyttar fokuset mellan olika motiv, vilket ger skarpa fokusövergångar och djupeffekter. När nya motiv dyker upp känner den av det och fokuset flyttas från det gamla motivet till det nya. De fantastiska berabetningsmöjligheterna som iPhone har tillåter dig att redigera dina bilder även i efterhand. Tekniken möjliggör att kunna arbeta med mer professionellare innehåll på din iPhone.


TrueDepth-kamera på framsidan

Den framåtvända 12 MP TrueDepth-kameran gör det möjligt att ta underbara selfies och gruppfoton som är fulla av livfulla färger. Med frontkameran kan du ta slofies, en högkvalitativ selfie i slow-motion.


Nästa generationens Smart HDR 4

Ta fantastiska och skarpa bilder med hjälp av Smart HDR 4. Den här funktionen använder sig av maskininlärning och kan därför ge varje foto maximal potential och dessutom justerar den färger, vitbalans och ljusstyrka. Vackra bilder i alla typer av ljusförhållanden och videoinspelningar med perfekta texturer och hudtoner.


iOS 15

iPhone 13 Pro levereras med det ytterligare förbättrade iOS 15. Kolla på film eller TV, dela din skärm eller lyssna på musik samtidigt som du pratar på FaceTime med SharePlay. I FaceTime visas människorna du pratar med i form av brickor i en grid-vy för att du ska kunna uppleva bättre gruppkonversationer. Meddelande-funktionen har fått en nydesign med större appikoner och kontaktfoton för att du lättare ska kunna identifiera dem.


Fler funktioner:

-128 GB intern lagring

- Dual SIM med virtuellt eSIM och fysiskt nano-SIM

- Säkrare FaceID

- Bluetooth 5.0, NFC-parkoppling med ett tryck och ultrasnabbt Wi-Fi 6

- Trådlös laddning med MagSafe på upp till 15W

- 7,5W Qi trådlös laddning


Förpackningen innehåller:

- iPhone 13

- USB-C till Lightning-kabel

- Dokumentation

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner