Tillbaka till toppen
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB
Apple iPhone 13 Pro 128GB

1 / 5

Apple iPhone 13 Pro 128GB

12 285 kr
Ta chansen att utforska världen med din iPhone 13 Pro. Med en branschledande IP68-vattentäthet är din telefon skyddad mot både regn samt vatten och den är dessutom utrustad med en 12 Mpx trippelkamera som har både ultravidvinkel-, vidvinkel-
Läs mer

Ta chansen att utforska världen med din iPhone 13 Pro. Med en branschledande IP68-vattentäthet är din telefon skyddad mot både regn samt vatten och den är dessutom utrustad med en 12 Mpx trippelkamera som har både ultravidvinkel-, vidvinkel- och telefotsensorer. Med A15 Bionic-processorn får telefonen en balanserad strömförbrukning, 5G-anslutning samt fantastisk prestanda.


Klassisk design samt fantastisk hållbarhet

iPhone 13 Pro har en baksida tillverkad i glas samt en aluminiumram som ger den en klassisk design. Corning har tillsammans med Apple utvecklat en ledande glasteknik som ger förbättrad hållbarhet till pekskärmen - nämligen Ceramic Shield där glaset består av nanokeramiska kristaller. Iphone 13 Pro har en IP68-klassificering som innebär att telefonen är vattenbeständig samt klarar av vatten i 30 minuter på 6 meters djup.


Super Retina XDR-skärm

Med en Super Retina XDR OLED-pekskärm som går från ena kanten till den andra kanten får telefonen mer utrymme samt gör den enklare att hantera. Med en 2532x1170 pixelupplösning på 460 ppi får du uppleva varje detalj, dessutom ger HDR- samt True Tone- tekniken din telefon exakta färger. Med en max ljusstyrka på 1 200 nits för HDR-innehåll samt en ljusstyrka på 1 000 nits när telefonen används normalt kan du se allt innehåll tydligt även i solljus. Med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz får du nu uppleva skarpare spel samt videor.


Kraftfull processor

Telefonen är utrustad med en A15 Bionic-processor med en 6-kärnig CPU med 4 effektivitetkärnor och 2 prestanda samt en 4-kärnig grafikprocessorenhet som ger en fantastisk multimedia- och spelupplevelse samt en 16-kärnig neuralmotor. Tack vare 5nm tillverkningsprocessen så är den här hårdvaran extremt kraftfull.


Dubbla kamerasystem med både ultrabreda och breda kameror

iPhone 13 Pro kommer med ett trippelkamerasystem som har en Ultra Wide-kamera som gör det enkelt att ta bilder och 4k-videor utanför ramen, det här är en utmärkt funktion för dig som gillar att ta landskapsbilder, gruppfoton, actionbilder eller actionbilder. Kamerans ultrabreda sensorn kan fånga in mer detaljer även i mörka områden som finns på bilderna samt fungera som en makrokamera på samma gång. Vidvinkelkameran på 12 Mpx hjälper till att skapa upplysta bilder även i sämre ljus tack vare nattläget samt LiDAR-skannern. Telefonen har även en sensor-shift optisk bildstabilisering som är ny och den hjälper till att ge tydliga bilder även om du är skakig på handen. Porträttläget har 6 effekter samt djupkontroll som ger mer naturliga bilder samt har flera olika belysningskontroller för ett utmärkt resultat. 3x optisk zoom med teleobjektivet.


Filmläge för professionell video

Tack vare det nya filmläget som finns kan du nu automatiskt flytta fokuset mellan olika motiv när du filmar för att skapa smidiga fokusövergångar samt djupeffekter. Filmläget kan även förutse om det kommer in något nytt motiv i bilden och flytta fokuset. Du kan dessutom justera bilderna som du tagit tack vare de bearbetningsmöjligheterna som finns på en iPhone. Den här tekniken tillåter dig att skapa profesionellt innehåll med endast din iPhone. .


TrueDepth-kamera på framsidan

TrueDepth 12 Mpx-kameran som är framåtvänd tillåter dig ta underbara selfies och gruppbilder i levande färger. Dessutom kan du ta en slow-motion selfie i högkvalitet med frontkameran.


Nästa generations Smart HDR 4

Med den hjälp av maskininlärning kan Smart HDR 4 maximera potentialen i alla dina bilder samt justera, färger, vitbalans samt ljusstyrka. Nu kan du ta vackra bilder i alla ljusförhållanden samt videor med rätta texturer och hudtoner.


iOS 15

I iPhone 13 Pro finns den en förnyad iOS 15. Tack vare SharePlay går det nu att prata med vänner på FaceTime samtidigt som du kollar TV, film, lyssnar musik eller helt enkelt delar telefonens skärm. För bättre gruppkonversationer ser du personerna på FaceTime som brickor i samma storlek med Grid-vy. För att du lättare ska kunna identifiera vart dina meddelanden kommer från är kontaktfotona samt appikonerna större i den omdesignade meddelande-funktionen.


Fler funktioner:

-128 GB intern lagring

- Dual SIM aktiverat med fysiskt nano-SIM och virtuellt eSIM

- Säkrare Face ID

- Supersnabbt Wi-Fi 6, ,NFC-parning via ett snabbt knapptryck samt Bluetooth 5.0

- Trådlös laddning via MagSafe upp till 15W

- Qi trådlös laddning upp till 7,5W


Förpackningen innehåller:

- iPhone 13 Pro

- USB-C till Lightning-kabel

- Dokumentation

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner