Tillbaka till toppen
Apple iPhone 13 Pro 256GB
Apple iPhone 13 Pro 256GB
Apple iPhone 13 Pro 256GB

1 / 3

Apple iPhone 13 Pro 256GB

(1 recension)
13 390 kr
13 490 kr
Använd din smartphone iPhone 13 Pro till att utforska världen. Trippelkameran är professionell med 12Mpx och har ultravidvinkel-, vidvinkel- och telefotosensorer, samtidigt skyddar den marknadsledande IP68-vattentätheten din telefon mot både regn o
Läs mer

Använd din smartphone iPhone 13 Pro till att utforska världen. Trippelkameran är professionell med 12Mpx och har ultravidvinkel-, vidvinkel- och telefotosensorer, samtidigt skyddar den marknadsledande IP68-vattentätheten din telefon mot både regn och vatten. Processorn A15 Bionic förser telefonen med fantastisk prestanda, 5G-dataanslutning och balanserad strömförbrukning.


Fantastisk hållbarhet och klassisk design

iPhone 13 Pro har en klassisk design i elegant stuk, med en aluminiumram och glasbaksida. För att pekskärmen ska ha en hållbarhet som är bättre än tidigare har Apple samarbetat med Corning för att utveckla en ledande glasteknik –den kallas Ceramic Shield där glaset innehåller nanokeramiska kristallet. Den är också IP68-klassificerad, vilket innebär vattenbeständighet samt att den klarar sig under vatten på 6 meters djup i uppemot en halvtimme.


Super Retina XDR-skärm

Pekskärmen Super Retina XDR OLED når ända ut i kanterna för att ditt innehåll ska få större utrymme, dessutom är mobilen lätt att hantera. Med en upplösning på 1 532x1 170 pixlar och 460 ppi kan du se minsta lilla detalj, samtidigt som färgerna blir exakt återgivna tack vare HDR- och True Tone-teknik. Maximal ljusstyrka vid normalt bruk är 1 000 nits och den ligger på 1 200 nits för HDR-innehåll, på så sätt är allt tydligt trots starkt solsken. Även videor och spel är skarpare tack vare en uppdateringsfrekvens på hela 120 Hz.


Kraftfull processor

Processorn A15 Bionic har en CPU som är 6-kärnig, med 4 effektivits- och 2 prestandakärnor. Dessutom är grafikprocessorenheten 4-kärnig, vilket ger medryckande multimedia- och spelupplevelser samt en ny neuralmotor vilken är 16-kärnig. Hårdvaran är kraftfull samtidigt som den är väldigt energieffektiv, det kan vi tacka 5 nm tillverkningsprocessen för.


Kamerasystemet är dubbelt med såväl breda som ultrabreda kameror.

iPhone 13 Pro har ett trippelkamerasystem av hög kvalitet. Ultra Wide-kameran gör det möjligt för dig att fotografera och filma 4K-videor även utanför ramen, för fyra gånger större storlek. Det är en utmärkt funktion om du vill plåta grupper, landskap, actionbilder och stora interiörer. Du kan nu fånga så många fler detaljer tack vare den ultrabreda sensorn, även i de mörkare områdena på bilderna. Den fungerar helt enkelt likt en makrokamera. Den andra kameran är en vidvinkelkamera på 12 megapixlar som skapar upplysta, vackra bilder. Det gäller även om ljuset är svagt, tack vare ett nytt nattläge samt LiDAR-skannern. Skulle din hand vara skakig kan du ändå ta skarpa bilder, det tack vare en sensor-shift optisk bildstabiliseringsfunktion. Ta snygga porträtt med porträttläget som har sex effekter och djupkontroll. Det ger en naturlig bokeh. Dessutom har läget flera belysningskontroller för att du alltid ska få ett perfekt resultat. Med teleobjektivet får du 3x optisk zoom.


Professionell video med filmläget

Telefonen har ett nytt filmläge som du är utmärkt för inspelning av videoklipp. Fokus flyttas automatiskt mellan motiven vilket ger följsamma fokusövergångar och djupeffekter. Läget förflyttar dessutom sitt fokus när något nytt motiv dyker upp i bilden. Du kan med hjälp av de utmärka bearbetningsmöjligheterna i denna iPhone dessutom justera bilderna när du har fotograferat klart. På så sätt kan du skapa professionellt innehåll av hög kvalitet direkt i din iPhone.


Framsidekamera med TrueDepth

TrueDepth 12 Mpx-kameran är framåtvänd för att du ska kunna ta underbara selfies och perfekta gruppbilder som sprudlar av färger som ser levande ut. Det går även att ta slofies, vilket är högkvalitativa selfies i slow-motion, med den främre kameran.


Med Smart HDR 4 av nästa generation

Ta fantastiska, skarpa foton med Smart HDR 4. Maskininlärning används för ge maximal potential till varje bild, samtidigt som det justerar färger, vitbalans och ljusstyrka. Oavsett ljusförhållandet tar du snygga bilder och skapar vackra videor där både texturer och hudtoner är perfekta.


iOS 15

I iPhone 13 Pro finns det förbättrade operativsystemet iOS 15. Tack vare SharePlay har du möjlighet att titta på film eller TV samtidigt som du pratar med någon via FaceTime. Du kan också lyssna på musik samtidigt, eller dela din skärm. Med Grid-vyn ser du alla människor som brickor i FaceTime-samtal, alla lika stora, för en bättre upplevelse av gruppkonversationer. Meddelande-funktionen har dessutom en ny design med större appikoner och kontaktfoton, för lättare identifikation.


Fler funktioner:

– Intern lagring på 256 GB

–Aktiverat för Dual SIM med virtuellt eSIM och fysiskt nano-SIM

– Säkrare Face ID

–Riktigt snabb Wi-Fi 6, NFC-parning med ett knapptryck och Bluetooth 5.0

– Trådlös MagSafe-laddning på max 15W

– Trådlös Qi-laddning på max 7,5W


Förpackningen innehåller:

– iPhone 13 Pro

– Kabel med USB-C till Lightning

– Dokumentation

K

KB6

För 2 månader sedan

Riktigt bra kamera. Köpte den till sonen i födelsedagspresent och Jan är supernöjd

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.