Apple iPhone 7 32GB Rosa

Tipsa en vän
5989 kr Tillfälligt slut

-6%

Ord. pris 6395 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt
 • Optisk bildstabilisering
 • Bländare på ƒ/1,8
 • True Tone-blixt med Quad-LED
 • Nu blir dina filmer precis som på bio
 • Optisk bildstabilisering
 • Video i 4K
 • Slowmotion
 • Timelapse-video
 • Frontkamera på 7 MP - din selfie kommer gilla dig
 • Mer intelligens bakom kameran - smartare ISP
 • Fler färger - precis som i verkligheten
 • 3D Touch - nu ännu mer fingerfärdigt
 • Både snabbare och mer effektivt
 • Längsta batteritiden
 • Kristallklara samtal via Wi-Fi
iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen. Den tål stänk och vatten. Och den ser precis lika mäktig ut som den är. Det här är iPhone 7.
iPhone 7 lyfter innovation och precision till en ny nivå. Höljet tål stänk och vatten. Hemknappen har byggts om. Och tack vare den unibody-designen med slät yta känns iPhone 7 lika fantastisk som den ser ut.
iPhone är den populäraste kameran i världen. Nu har den förbättrat den omtyckta kameran ännu mer. Den har optisk bildstabilisering, bländare på ƒ/1,8 och ett objektiv med sex element. Resultatet är ännu bättre bilder och filmer, även i svagt ljus. Och tack vare avancerade funktioner som att ta bilder med stort färgomfång, blir dina bilder och Live Photos mer levande än någonsin.
Nästan allt du gör på din iPhone väcks till liv på skärmen. Det är där du tittar på bilder, meddelanden och massor av andra saker varje dag. iPhone 7-skärmen stöder samma färgomfång som används inom filmbranschen. Så allt du tittar på ser märkbart klarare och mer levande ut. Det gör dagen lite ljusare, helt enkelt.
iPhone 7 drivs av det snabbaste chippet någonsin i en smartphone. Det är inte bara snabbare än i alla tidigare iPhone-modeller, det är dessutom effektivare. Det beror på att A10 Fusion-chippet har en arkitektur som automatiskt ökar processorkraften när det behövs, och sparar på batteriet vid mindre krävande uppgifter. Och med den bästa batteritiden någonsin på en iPhone, kan du göra saker dubbelt så snabbt som på iPhone 6, samtidigt som batteriet räcker längre mellan laddningarna.
Stereohögtalare ger dubbelt så hög volym som på iPhone 6s och större dynamiskt omfång. Så oavsett om du lyssnar på musik, tittar på videor eller ringer högtalarsamtal på din iPhone 7, kan du skruva upp volymen. Vrålhögt.
iPhone 7 har 4G LTE Advanced med nerladdningshastigheter på upp till 450 Mbit/s. Den har dessutom fler LTE-band, så att du kan roama på fler platser i världen än med någon annan smartphone. Trevlig resa.
 • Optisk bildstabilisering
  iPhone 7 har optisk bildstabilisering som minskar oskärpa vid skakningar och rörelser. En sensor hjälper objektivet att motarbeta även väldigt små rörelser, vilket betyder att du kan använda upp till tre gånger så lång exponeringstid som på iPhone 6s.
 • Bländare på ƒ/1,8
  En större bländare släpper igenom upp till 50 procent mer ljus till kamerasensorn jämfört med iPhone 6s - ännu ett skäl till att kameran tar så bra bilder i dåligt ljus. I kombination med objektivet med sex element innebär det att kameran tar klarare och mer detaljerade bilder.
 • True Tone-blixt med Quad-LED
  Fyra smarta led-blixtar lyser 50 procent starkare än på iPhone 6s. Blixten justeras efter färgtemperaturen i det omgivande ljuset, så att du får skarpare och ljusare bilder.
 • Nu blir dina filmer precis som på bio
  Med iPhone 7 får du betydligt bättre resultat när du filmar i svagt ljus, tack vare den optiska bildstabiliseringen och en ny bländare på ƒ/1,8. Och med kameran kan du filma högupplöst video i 4K. Så du kan göra episka filmer av episka ögonblick, även när det är lite mörkare.
 • Optisk bildstabilisering
  Den optiska bildstabiliseringen minskar rörelseoskärpa vid längre exponeringstider. Bländaren på ƒ/1,8 hjälper dig dessutom att spela in ännu bättre video i svagt ljus.
 • Video i 4K
  Med iPhone 7 kan du filma i 4K-upplösning. Sedan kan du finputsa filmen i iMovie och dela den direkt.
 • Slowmotion
  Låt de bästa ögonblicken vara ännu längre. iPhone 7 stöder slowmotion i 1080p och 720p HD.
 • Timelapse-video
  Spela in material vid dynamiskt valda intervall och skapa timelapse-filmer som du snabbt och enkelt kan dela.
 • Frontkamera på 7 MP - din selfie kommer gilla dig
  FaceTime HD-kameran har inte bara högre upplösning utan fångar även ett stort färgomfång. Så nu kan du ta skarpare och mer levande selfies. Oroar du dig över belysningen? Retina Flash matchar det omgivande ljuset så att alla hudtoner ser naturliga ut. Alla kommer gilla det.
 • Mer intelligens bakom kameran - smartare ISP
  Vad är det som gör kameran i iPhone 7 så avancerad? Den har en förbättrad Apple-designad bildsignalprocessor som är inbyggd i A10 Fusion-chippet. När du fotar eller filmar hanterar bildsignalprocessorn över 100 miljarder åtgärder och använder till och med maskininlärning för att dina bilder ska bli fantastiska. Den har även andra förbättringar, som snabbare fokus samt bättre lokal tonmappning och vitbalans.
 • Fler färger - precis som i verkligheten
  Tack vare det stora färgomfånget kan Retina HD-skärmen visa färger av biokvalitet. Den har också bäst färghantering av alla smartphones på marknaden. Fler färgnyanser kan användas i bilder, så allt du ser på skärmen ser mer naturtroget ut. Oavsett om du bläddrar bland bilder på jakt efter den perfekta outfiten, eller tittar på Live Photos från semestern i tropikerna, ser färgerna ut som i verkligheten.
 • 3D Touch - nu ännu mer fingerfärdigt
  När du använder 3D Touch svarar din iPhone med diskreta tryck. Så inte nog med att du ser vad som händer på skärmen - du känner det också. Den nya Retina HD-skärmen på iPhone 7 integrerar 3D Touch överallt i iOS. Nu kan du använda Meddelanden, Kalender, Mail och andra appar på ett kraftfullare och snabbare sätt.
 • Både snabbare och mer effektivt
  A10 Fusion-chippet har en helt ny design med fyra kärnor - två högpresterande kärnor och två energieffektiva kärnor. De högpresterande kärnorna arbetar upp till dubbelt så snabbt som iPhone 6, medan de energieffektiva klarar sig på en femtedel så mycket ström som de högpresterande. Det betyder att du alltid får bästa möjliga prestanda och effektivitet, när du behöver det som mest.
 • Längsta batteritiden
  Tack vare A10 Fusion-chippet räcker batteriet längre mellan laddningarna. På iPhone 7 får du upp till två timmar längre batteritid och på iPhone 7 Plus får du en timme mer än på föregående modell.
 • Kristallklara samtal via Wi-Fi
  iPhone 7 stöder Wi-Fi-samtal av hög kvalitet på fler platser där du saknar mobiltäckning.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Apple
Batteri
Teknik Litiumjon
Taltid (PB) 14 h
Standbytid (PB) 240 h
Bildskärm
Diagonal storlek 4,7 "
Typ LCD-skärm
Färgstöd Färg
Språk på displayen Danska, Hindi, Hebreiska, Ungerska, Tjeckiska, Malayiska, Kroatiska, Indonesiska, Thailändska, Slovakiska, UK English, Kinesiska (traditionell), Kinesiska (förenklad), Vietnamesiska, Ukrainska, Brasiliansk portugisiska, Amerikansk engelska, Engelska, Tyska, Franska, Italienska, Norska, Portugisiska, Polska, Finska, Svenska, Ryska, Spanska, Holländska, Grekiska, Turkiska, Arabiska, Rumänska, Katalanska, Japanska, Koreanska
Bildskärmsupplösning 1334 x 750 pixlar
Teknik Retina HD display with IPS technology
Diagonal storlek (metrisk) 11,9 cm
Diagonal storlek för smartphone 4,7 "
Funktioner Dubbeldomänpixlar, Display Zoom, Åtkomlighet (skärmväxling), Landskapsvyer, 3D Touch
Digitalkamera
digital zoom 5
Bländare F/1.8
fokusjustering Automatisk
Kameraljuskälla LED-lampa
Egenskaper Ansiktsdetektering, Foto och geomärkning, Burst mode, Optical Image Stabilizer (OIS), Slowmotionvideo, Linsskydd i safirkristall, True Tone-blixt, Sensor för baksidesbelysning, iSight-kamera, Kontinuerligt autofokus, Tidsförloppsläge, Fokuspixlar, Cinematic-videostabilisering, Panorama, Hybrid IR-filter, Timerläge, Exponeringskontroll, Automatisk bildstabilisering, Live Photo, Uppspelningszoom, Förbättrad brusreducering, 6-elementlins
upplösning för videospelare 1280 x 720 (720p), 1920 x 1080 (1080p), 3840 x 2160 (2160p)
Digitalspelare
Digitala ljudstandarder som stöds Apple Lossless, AAC-LC, WAV, AAC, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, Skyddad AAC, AIFF, PCM, Audible, MP3
Diverse
Material Rostfritt stål, Glas, Eloxerad aluminium
Inkluderade telefontillbehör USB--kabel, Strömadapter, Apple EarPods, Lightning till 3,5 mm kontaktadapter
Kompatibla standarder HAC ( Hearing Aid Compatible ), IEC 60529 IP67
SAR-värde 1,34 W/kg (kropp)/1,38 W/kg (huvud)
Produktfärg Rosa
Färg Rosenguld
Flash-minne
Smartphone-minne 32 GB
Funktioner
Extra funktioner (PB) Multitasking, Ansiktstid, AirPlay trådlös strömning, AirPrint trådlös utskrift, iCloud Photo Sharing, AirDrop-funktion, Stöd för Apple TV (2:a, 3:e), MIMO-teknik, Wi-Fi-samtal, iBeacon mikroposition, CarPlay-funktion, Familjedelningsfunktion, QuickType tangentbord, iCloud Keychain, Spotlight Search, Notification Center, M9 rörelsehjälpprocessor
Säkerhetsenheter Fingeravtrycksläsare
Sensorer Accelerometer, Miljöljussensor, Närhetssensor, Treaxlad gyrosensor, Digital kompass, Barometer
Telefonfunktioner Högtalartelefon, Röststyrning, Samtalstimer, Konferenssamtal, Flygläge, Röststyrd uppringning, Vibrerande larm
Header
Produktlinje Apple iPhone
Modell 7
Märke Apple
Förpackad kvantitet 1
Inmatningsenhet (CE)
Typ Pekskärm (3D Touch)
Touchscreen-teknik Kapacitiv
Kommunikationer
Trådlöst gränssnitt NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2
Dataöverföring GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, HSPA+, TD-LTE, DC-HSDPA, VoLTE, FDD-LTE
Dataöverföringsdriftfrekvens LTE 700 APT/700b/700c/700 de/800/800 DD/850/900/1800/1900/TD 1900/2100/TD 2300/TD 2500/2600/TD 2600/AWS
Dataöverföringsdriftband LTE Band 4, LTE Band 17, LTE Band 1, LTE Band 3, LTE Band 5, LTE Band 13, LTE-Band 25, LTE Band 7, LTE Band 20, LTE-Band 2, LTE Band 12, LTE Band 8, LTE Band 19, LTE-Band 18, LTE Band 26, LTE-Band 38, LTE-Band 39, LTE-Band 40, LTE Band 41, LTE-Band 29, LTE-Band 28, LTE-Band 30, LTE-Band 27
Messaging och Internet
IMS (Instant Messaging Services) SMS, MMS
Sociala nätverk och bloggar som stöds Twitter, Facebook
Miljöparametrar
Min temperatur vid drift 0x
Max temperatur vid drift 35x
Luftfuktighet vid drift 5 - 95 % (icke-kondenserande)
Mobil
Typ Smartphone
Teknik WCDMA (UMTS) / GSM
Band WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900
Operativsystem iOS 10
Serviceleverantör Inte specificerad
PFF (Phone Form Factor) Beröring
Inbyggda komponenter Bakåtriktad kamera, Framåtriktad kamera, Ljudspelare, Röstinspelare, Stereohögtalare, Navigering
Operativsystemfamilj iOS
Generationen mobilt bredband 4G
Mått och vikt
Bredd 6,71 cm
Djup 0,71 cm
Höjd 13,83 cm
Vikt 0,14 kg
Optisk sensor
Sensorupplösning 12 MP
Processor
Typ A10 Fusion
Tillverkare Apple
Antal processorkärnor Fyrkärnig
Service och support
Typ 1 års garanti
Screen Size 4,7 "
Type Of Cellphone Smartphone
Operating System iOS
Screen Resolution 1334 x 750
Mobile Broadband Generation 4G
Service och support (specifikationer) / Typ Service och support (specifikationer) / Full kontraktsperiod Service och support (specifikationer) / Inkluderad service
Begränsad garanti 1 år
Tekniskt stöd 90 dagar Konsultation
Telefonanslutningar / Typ Telefonanslutningar / Kvantitet
Lightning 1
Runtime-detaljer / Användningsläge Runtime-detaljer / Användningsspecifikationer Runtime-detaljer / Runtime (upp till)
Tala WCDMA
Vänteläge
Aktiv onlineanvändning WCDMA 12 h
Aktiv onlineanvändning LTE 12 h
Aktiv onlineanvändning Wi-Fi 14 h
Uppspelning Video 13 h
Uppspelning Ljud 40 h
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Apple iPhone 7 32GB Rosa

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 2057 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1060 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 553 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 256 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »