Macbook, iMac & Mac Mini

Välkommen till Apples underbara värld! Vi på CDON kan erbjuda dig datorer från Apple i alla prisklasser och utföranden. För oavsett om du är på jakt efter den perfekta jobbdatorn eller ett riktigt kraftpaket till stationär dator för spel och underhållning så hittar du den här, hos oss på CDON.» Läs mer om vårt Appleutbud i guiden här nedan;

Tillbehör

MacBook, innovativ och stilsäker laptop

Apples flaggskepp MacBook, är perfekt för dig som letar efter en bärbar dator med princip allt i ett. Väljer du en Macbook kommer du att få en laptop som är mycket väloptimerad rent prestandamässigt, med fantastisk design och utformning. En MacBook är både funktionell och vacker att se på, och har många spännande extrafunktioner.

Nya, uppdaterade MacBook

Den här bärbara datorn ger dig en fulländad upplevelse i Apples lättaste och mest kompakta Mac någonsin. Den väger så lite som 0,9 kg, har 12 tums LED-belyst Retina skärm och finns i de moderna och läckra färgerna Rymdgrå, Guld och Silver.

Flera innovativa funktioner

Den utvecklade MacBook modellen överkaskar med många nya funktioner, bland annat den grymma USB-C porten. Porten erbjuder laddning, snabba USB-dataöverföringar från externa enheter och stöd för videoutgång via till exempel HDMI. Hela härligheten i en enda port - allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som MacBookanvändare!

Vill du ha ett batteri som håller hela dagen?

När du är på språng, utan tillgång till laddare är det viktigt att din laptop har bra batteritid. Macbook har en batteritid på upp till 9 timmar och i det nya utförandet drar datorn väldigt lite ström, vilket gör att värmeutvecklingen är låg. Därför behöver datorn ingen fläkt för kylning vilket bidrar till att din dator både är tyst och effektiv. 

Macbook Pro, mer datorkraft och fler funktioner inom samma skal

MacBook Pro är designad för att vara ett riktigt kraftpaket men har samtidigt en slimmad design. För 13-tums MacBook Pro finns det upp till 1 TB hårddisk med 7 timmars batteritid. Väljer du en MacBook Pro med Retina skärm har både 13- och 15-tum 1 TB flashlagring, viket gör den mycket mer behaglig att jobba med då du arbetar med flera och tyngre program samtidigt. Den enda skillnaden på de två modellerna är att en 13-tums Macbook Pro väger 1,58 kg medan en 15-tums Macbook Pro väger 2,04 kg.

Macbook Pro Retina, med skärmen som överträffar alla dina förväntningar

Väljer du den nya Macbook Pro med Retinaskärm, kommer du inte att bli besviken. Skärmen är häpnadsväckande stark och varje bild är klar och livfull. Macbook Pro med retinaskärm är den perfekta laptopen för såväl filmmys som bildredigering. Med över 4 miljoner pixlar på en 13 tums skärm tas högupplösta bilder till en helt ny nivå, och tack vare IPS teknik får du en bred 178-graders vy över hela skärmen.

MacBook Air, den smidigaste och mest bärbara datorn

MacBook Air; en laptop som både är tunn ( ynka 1,7 cm) och väger lite (11 tum;1,08 kg och 13-tum; 1,35 kg), men som fortfarande kan erbjuda hög prestanda under det slimmade skalet. På 11-tums modellen får du dessutom upp till nio timmars batteritid och på 13-tums modellen upp till 12 timmar. Macbook Air är den perfekta laptopen för dig som letar efter ett väldigt smidigt och kompakt alternativ - den är försvinnande liten och lätt, och det fysiska formatet kan väldigt få andra alternativ konkurrera med.

iMac, stationär dator I toppklass 

iMac står för utbudet av Apples stationära datorer. iMac erbjuder skärmar med lagring, grafik och processer i toppklass, allt förpackat i ett tunt och attraktivt hölje. Med en bildkvalitetet av högsta rang, tack vare iMacs retinaskärm, och en mycket slimmad skärm (bara 5 mm vid kanterna)  ligger Apples stationära dator i toppklass.

Mac mini, en dator i fickformat

Mac mini kan enklast beskrivas som en dator utan skärm eller tangentbord. Med sitt miniformat och sitt kompakta utförande tar den liten plats men har fortfarande utrymme för hela den fantastiska Mac-upplevelsen. Med stöd för HDTV och anslutningar som Thunderbolt 2 är Mac mini den självklara mittpunkten för alla externa enheter och tillbehör, och den är både snabb, tyst och strömsnål.