Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset
Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset
Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset
Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset
Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset
Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset
Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset

1 / 7

Arctis 1 Trådlöst Gamingheadset

(1 recension)
1229 kr
Sammanfattning USB-C Wireless Avtagbar ClearCast-mikrofon För PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Android 20+ timmar batteritid Arctis 1 Wireless är världens första trådlösa headset på gamingnivå för PC, PS4, PS5, Switch och Android, tack vare en
Läs mer
Sammanfattning
  • USB-C Wireless
  • Avtagbar ClearCast-mikrofon
  • För PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Android
  • 20+ timmar batteritid
Arctis 1 Wireless är världens första trådlösa headset på gamingnivå för PC, PS4, PS5, Switch och Android, tack vare en innovativ USB-C dongle-design, vilket gör det perfekt för gaming i hemmet eller på resande fot. Se hur du ansluter Arctis till Playstation 5 .

Dess eleganta och lätta design inkluderar samma högkvalitativa högtalardrivrutiner och mikrofonteknologi som kritikerrosade Arctis 7. Reglage vid öronen gör det enkelt att tysta mikrofonen eller justera volymen direkt på headsetet och en avtagbar mikrofon möjliggör övergång mellan ett gamingheadset och vanliga hörlurar. Arctis 1 tar med den prisbelönta prestandan för Arctis varsomhelst.

Spela hemma
Med beprövade SteelSeries 2.4 GHz wireless för förlustlöst ljud med ultralåg latens för PC och PS4.

Spela när du reser
Ta med samma trådlösa ljud med gamingnivå med hjälp av en kompakt USB-C dongle med Switch eller Android-telefoner. 

Kännetecknande Arctis-ljud
Inkluderar samma högpresterande högtalardrivrutiner som Arctis 7, vilket ger det kännetecknande Arctis-ljudet som är designat för att avslöja varje detalj. 

ClearCast avtagbar mikrofon
Den Discord-certifierade mikrofonen använder en dubbelriktad design, samma som används av besättningen på hangarfartyg för överlägsen brusdämpning. 

Stålförstärkt huvudband
Hållbart med ett stålförstärkt huvudband som är enkelt att justera efter alla huvudstorlekar, samtidigt som det är lätt och hållbart. 

Reglage vid öronen
Justera volymnivån eller tysta eller starta mikrofonen enkelt i farten med intuitiva reglage på själva headsetet. 

20+ timmars batteritid
20 timmars batteritid som är bäst i klassen, så att du aldrig behöver oroa dig för att batteriet dör när du är hemma eller på språng

SteelSeries Engine-programvara
Ställ in det perfekta ljudet med SteelSeries Engine, som tillåter fullständigt justering och anpassning av EQ-inställningar, mikrofonnivå och sidotonkontroll. 

Kabelanslutning när du behöver det
Oroa dig aldrig över att förlora anslutningen tack vare den extra flexibiliteten med en 3,5 mm kabel för enkel anslutning till Xbox-handkontroller eller valfri annan enhet med 3,5 mm-anslutning.