Audio Technica ATH-M50x Hörlurar Svart

Audio Technica ATH-M50x Hörlurar Svart
Tipsa en vän
1287 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Typ: Sluten dynamisk
 • Driver Diameter: 45 mm
 • Frekvensomfång: 15 - 28.000 Hz
 • Känslighet: 99 dB
 • Impedans: 38 ohm
 • Vikt: 284 g utan kabel/kontakt
 • Kabel som ingår: 1,2 m-3m spiral, 3m rak, 1,2 m rak kabel.
 • Anslutning: Guldpläterad stereo 3,5 mm (1/8") med dragavlastning
 • Tillbehör som ingår: Skruv 1/4 "adapter, påse

Nu kan du sluta och leta! ATH-M50x är prisad av de bästa ljudteknikerna och musikerna, år efter år. ATH-M50x har samma eftertraktade ljudkvalitet och komfort som sin föregångare ATH-M50, nu med förfinade öronmuffar samt tre löstagbara kablar (ingår). Konstruktionen av M50x ger en oöverträffad upplevelse för de mest kritiska ljudproffsen.

 • Exceptionell ljudkvalité
 • Idealisk portabel design
 • 90º vinklingsbara kåpor
 • Justerbara och vadderade band
 • Löstagbar kabel, tre kablar ingår
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 28 Genomsnittsbetyg: 4,9
86%
14%
0%
0%
0%

Måste säga det här är en prisvärd hörlur.Var tvungen o köpa ny .Tanten klagade på mina AKG 701 Q dessa läckte så mycket ljud ut .Men blev överraskad av nya dessa lurar för den prisklassen .Har bra hörlurs förstärka.

Ljudkvalitet +++++ Pris (1290kr) +++++ 3 utbytbara kablar +++++ (till skillnad mot de flesta andra lurar med kablar, där de löds rakt in vilket tveklöst kommer leda till glapp)

Nya kablar kostar i dags läget ca 140-150 kr. Förhoppningsvis behöver de inte bytas på väldigt länge.

För de som klagat på att lurarna sitter för hårt. Då är det antagligen personer med känsligt huvud. Möjligen sitter de hårdare till en början och sedan anpassar sig bättre till huvudet. Det är väl inte några lurar man har på sig i flera timmar i sträck, men att ge lurarna 1 + av den anledningen känns inte alls rättvist.

Kvalité kostar!

Använder dom som medhör när jag repar, skärmar av ljud utifrån väldigt bra. Till och med trummorna dämpas ner till acceptabel nivå.

Ljudkvalitén är utmärkt

Har haft dem i 3-4 år och tänker ha dem många år framöver, och jag är kräsen efter 40 års användande och konstruktion av ljudprodukter. Till skillnad från 99% av utbudet har dessa jättebra ljud (även om de kanske inte tillhör de allra bästa). Dock är de inte av den typen som sitter väldigt lätt på huvudet, utan de sitter mer hårdare på.

Rent, klart ljud över hela registret. Kablaget som medföljer är bra, kort kabel för anslutning till mobil, dator, musikinstrument eller MP3-spelare med förlängning om man sitter hemma vid stereon. Fungerar utmärkt (för mig i alla fall) att mixa musik från Sonar och Cubase och få fram en mix som passar både stora och små högtalare. Släpper inte ut ljud i omgivningen, isolerar bra.

Nackdel: Jag har glasögon och då spänner lurarna över bågarna så att det känns ordentligt efter ett par timmar med dem på. Kablarna går visserligen att ta av och byta MEN de har special-kontakter som gör att de inte passar med andra kablar än dem som följer med.

Slutbetyget är ändå att jag är väldigt nöjd med mina nya lurar !

Helt otroligt grymma lurar för sitt pris!
Kan användas direkt i telefonen för att lyssna på musik eller användas i egen musik produktion, då är dessa något av det vassaste hörlurarna på marknaden för sitt låga pris.
Rekommenderar dom starkt, använt dom i 6 månader och fortfarande lika nöjd.
Stort plus att sladden in i lurarna går att koppla ur.

Perfekt. För detta pris hittar man inte bättre.
Snygga, sköna, stabila med kristallklart ljud.
Påse med extra kablar som man enkelt byter ut.

Gav bort ett par i julklapp och de blev väääldigt, väldigt uppskattade! Och till nedsatt pris, är det nog svårt att hitta något liknande! Givet köp!

Som Sennheiser Momentum fast öppnare och med fetare bas och luftigare diskant. Kanske mindre "kontrollerat" men väldigt musikaliskt. Härligt!

Underbart ljud i dessa hörlurar för ett relativt billigt pris. Gött att det enkelt går att byta mellan sladdarna, tack vare det kunde jag köpa en extern mic på ebay till dessa så nu används de som både gaming-headset, till att lyssna musik och till studion. Perfekt!

FÖRDELAR:
1. Ljudkvalitet. Diskanten är skarp, men inte alltför skarp. Mellanregistret är välbalanserat; Basen är grym och sitter där den ska.
2. Konstruktion. De känns stabila och sjukt ergonomiska. De är inte jobbigt konstruerade så det finns ingen risk att knäcka dem.
3. Bärbara. Öronkopparna kan roteras 180° horisontellt och kan även fällas ihop vertikalt för att göra dem ännu mindre. Den medföljande påsen/väskan är perfekt att förvara lurarna i.
4. Till skillnad från föregående modeller får man tre avtagbara kablar i paketet: En lång rak kabel som du kan använda för att ansluta till en ljudkälla som är längre bort. En kort rak kabel som kan användas till en smartphone eller om din dator är placerad väldigt nära dig. Och en normallång spiralkabel som kan användas till många ändamål och är min personliga favorit. Du fäster kabeln genom att föra in ena änden i hörlurarna och sedan vrida för att låsa fast den. Det här förhindrar kabeln från att trilla ut och möjliggör headbanging i flertals timmar.
5. Inget ljudläckage. Dessa hörlurar är så pass förslutna att du kan använda dem i ett rum fyllt med människor eller när du pendlar (åker buss, tåg etc.) utan att det stör någon.
6. Du behöver ingen förstärkare för att driva dem tack vare en impedans på 38 ohm.

NACKDELAR:
1. Kablarna är specialtillverkade (det krävs kablar från tillverkaren för att kunna ansluta). Men återigen får du med tre kablar i förpackningen så risken är väldigt liten att du kommer att köpa nya kablar.
2. ATH-M50X känns lite tyngre än liknande hörlurar även om de väger 285g inklusive kabeln. De är till stor del tillverkade av tjock hårdplast.
3. Videorecensioner på nätet visar att ATH-M50X inte är "audiophile” material. Det innebär att ljudet inte är så 'flat' och 'neutral' som de borde vara. Jag tror att ATH-M50X är designade för att producera njutbart ljud snarare än analytiskt ljud. Det här bör du noggrant överväga.

SAMMANFATTNING:
Audio-Technica ATH-M50X är de bästa hörlurarna i den här prisklassen - hands down.
De är ett självklart köp om du är på jakt efter ett trevligt och fylligt ljud, bärbarhet, robust bygge, löstagbara kablar och en bra look.

Detaljrik, välbalanserad, luftig och gedigen. Jag är väldigt nöjd (och ganska kräsen).
Den är inte lika bekväm som min Bose Quietcomfort men helt ok.

För detta pris/prestanda-förhållande så är detta tveklöst en av de absolut bästa hörlurarna som går att köpa. Du kan spela vilken musiktyp som helst och de levererar till fullo; utmärkt tonal balans över hela registret, effekttåliga och dessutom välbyggda. Använder dem både som monitorlurar vid trumspel samt till musiklyssning genom high end-ljudkort/high end-stereoförstärkare. Om du dessutom lyssnar via en riktigt bra hörlursförstärkare/DAC så finns helt enkelt inget övrigt att önska -KÖP!!!

Disclaimer: Tog rätt lång tid att få dom för CDON var inte snabba på att skicka men det kanske är semester tider så förlåter dom men detta kommer inte påverka mitt betyg.

Letade efter ett par gaming/musik produktions lurar. Hittade dom här och efter att bara sett bra reviews köpte jag dom. Dom är sviiiinbra till att göra musik på! Låter mixen bra i lurarma låter den bra i dom flesta högtalare och hörlurar precis så studiolurar ska vara enligt mig. Men dock kan jag inte rekommendera dessa för gaming då jag kan max ha på mig dom i några timmar för dom är slutna och därför sitter som betong på huvudet. Men ger dom ändå 5/5.

Köptes med rabattkod och blev genast de bästa hörlur map pris/prestanda/kvalité (1111 kr).
Designen är sluten och kan upplevas att basen är lite hårdare. Den slutna designen stänger ut ljud från omgivningen väldigt bra (kontorsmiljö). Jag upplever också att dessa klämmer/sluter runt öronen hårdare än mina Sennheiser men inget som stör trots att jag har glasögon. Eftersom dessa sluter om hårdare kan öronen bli lite varmare. Kännsligheten är bra och ljudbilden känns detaljerat. Har dessa tillsammans med en DAC (integrerat förstärkare).
Bygg kvalité känns solid och inte alls plastig. Kan nog tåla resor och lite tuffare hantering. Väger dock lite mer än mina Sennheiser.
OBS, mellan lur och kabel finns en "låsmekanism", man sticker in kontakt och vrid för att få de på plats. Alternativ kablage är svårare att fixa till men man får med 3 kablar och påse (skin/läder) för förvaring.

Bra hörlurar. Trycker kanske lite på öronen, om man är känslig för sådant.. men det är inte ett stort problem i min situation.

Allt är bra men de trycker på mina öron, jag har ett ganska stort huvud och kan inte ha dom på mer än 30 min då måste jag ta av dem. Därför 4 /5 betyg.

Lyssnar på klassiskt. Mycket bra ljud, bekväma. Utformningen funkar för hemmalyssning men de är för bulkiga för att användas på resor.

Otroligt bra hörlurar för en överkomlig peng. Ingen del i registret som tar över och man njuter av varenda sekund i varje låt!

Med hästlängder de bästa hörlurarna jag har haft, ljudkvaliteen är toppen och de är VÄLDIGT sköna att ha på sig. De är väldigt portabla på grund av hur man kan flexa öronkopparna.
Man får även med 3 olika sladdar med olika längder med en 3.5mm till 1/4 inch adapter som är guldig och en väldigt hög kvalitets läderpåse som håller allt inne.

Bästa lurarna jag ägt. Ljudet är platt, då dessa är studiolurar. Det är dock det som är poängen. Basen kan du höja med din amp, och då finns det tillräckligt med kraft. Diskanten så kristallklar och underbar. förälskad

Letade efter ett par schyssta hörlurar för bl.a. musikproduktion och gaming i en bra prisklass. Efter att ha blivit rekommenderad att testa denna produkt så gjorde jag ett köp här på CDON.se. Jag är riktigt nöjd med mitt köp.

Det jag gillar med Audio-Technica ATE-ATH-M50X:

Komfortabla kuddar som sitter bra utan att man får känslan av att den sitter för hårt/löst fast.

Justerbara och flexibla kåpor vilket underlättar under stora gig ifall man är tex DJ eller bara vill höra vad folk runt omkring säger utan att behöva ta av sig hela hörlurarna.

Medföljer 3 st olika varianter av kablage vilket är klockrent om man behöver använda sig av mer avancerade ljudsystem eller helt enkelt en mobil/smartphone etc.

Lätt att ta med!

Förvånadsvärt bra kvalité till ett förvånadsvärt lågt pris.

Det jag ogillar:

För närvarande är det ingenting som sänker mitt betyg.

I am very satisfied with this Professional Studio Monitor Headphone. The quality is great and the sound is impressive. I have a pair of Yamaha HS8 active studio monitor, but I tend to like more the sound details with this headphone. Probably because there is a bit more punch in the lower frequencies comparing to the HS8.

Helt nöjd med produkten. Toppen ljudkvalitet, och så lätt att ta med sig och 3 olika kablar av olika längder. Precis vad jag behövde.

Hej köpte dessa hörlurar för några veckor sen för att lyssna på musik på min tv och på tv:n lätt det ganska bra lite bättre än mina andra lurar men när jag testade dem på datorn lät de super bra alla ljud lät silkes slätt och basen är ganska bra lugna låtar flyttar på väldigt bra.
Skulle verkligen rekommendera dessa hörlurar till andra.

Enormt bra lur. Till ett lika bra pris. Värd varenda krona. Tror inte du kan få tag i bättre lurar till denna prissättning. Men kräver en bra ljudkälla för att komma till sin fulla rätt. Jag använder Asus Essence STX II, dom tillsammans, eargasm!

Grymt bra lurar. Rekommenderar dock ett bra ljudkort om du ska använda dessa till datorn. Annars kan du lika gärna köpa vad fan som helst x]
Dock så är det inte många onboard sound som låter bra, min mobil låter befintligt mycket bättre än vad onboard gjorde. Blev ett köp av Asus Essence STX efter att jag prövade lurarna på en låt.
Bra lurar med en bra ljudkälla :)

Fantastiskt bra lur till ett rimligt pris. Ärligt och bra ljud utan överdrifter i något register. Kräver en någorlunda bra ljudkälla. Sitter bra. Fiffigt med löstagbara / utbytbara sladdar. Funkar väldigt bra till musik, film och musikproduktion.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 490 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 276 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 161 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 86 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »