Bärbar dator

Söker du en billig bärbar dator, laptop eller en bärbar speldator med hög prestanda? Oavsett vilka krav du ställer på din laptop och vad du ska använda datorn till kan du hitta rätt produkt för just dig. Vi har samlat ett brett utbud av laptops – från prisvärda och enkla datorer till några av de kraftfullaste på marknaden. » Läs mer

Toppsäljare

 

Fundera på vad du vill ha ut av din laptop och jämför sedan pris och prestanda på produkterna.

Har du höga krav, kanske vill du använda din laptop för gaming, är det viktigt med ett bra grafikkort, mycket internminne och en bra skärm, ofta mellan 15”-17”. Här kan du välja bärbar dator med stor skärm. Här är det också klokt att välja en laptop som är kraftfull och står sig i utvecklingen. Du vill att datorn ska kännas pigg även om ett par år.

Billiga och bra laptops

Söker du en laptop för kontor, arbete eller studier går det ofta bra att köpa en laptop med lite lägre prestanda. Allt beror på vad du ska använda datorn till, men faktum är att dagens billigare modeller ofta räcker gott och väl för de flesta användare. Tekniken har utvecklats snabbt och du får mycket dator för pengarna. Mycket internminne och en snabb processor från Intel eller AMD är dock att rekommendera om man inte vill att datorn ska kännas långsam.

CDON.COM har hundratals modeller av bärbara datorer och laptops. Du hittar bland annat laptops från Asus, HP, Acer, Packard Bell, MSI, Sony, Samsung, Apple, Dell, Lenovo och HEAT. Hitta den som lever upp till dina krav och beställ sedan online. Vi levererar din nya laptop direkt.

Köp en laptop om:

  • Du vill kunna ta med dig datorn och använda den överallt
  • Du vill ha en dator som tar lite plats
  • Du inte vill uppgradera datorn med nya komponenter i framtiden
  • Du inte spelar prestandakrävande spel etc. (det går men du kanske ändå ska överväga en stationär dator)
  • Du är som 99% av användarna och klarar dig utmärkt med vad en modern laptop erbjuder.