Chromebook – enkel hantering, snabb internetåtkomst

Numera finns det inte något större behov av tunga hemdatorer. Med en Chromebook hamnar huvuddelen av din sparade data i molnet vilket gör att du enkelt kan komma åt och redigera dina filer från valfri plats. Läs mer...

 

Hög funktion – låg kostnad

För många är hemdatorn idag endast någonting som man använder för internet och streamingtjänster. Och i valet mellan en PC och en surfplatta väljer många surfplattan, dels på grund av det reducerade priset och även delvis på grund av det enkla operativsystemet. Chromebook erbjuder ett alternativ till dig som vill ha enkelheten hos en surfplatta men även ha tillgång till hemdatorns många funktioner till ett lägre pris. Chromebook laptop har Chrome OS som operativsystem och är anpassad för att hela tiden vara ansluten till internet. Chrome OS är enkelt att hantera och passar perfekt för dig som tillbringar din mesta datortid på nätet.


Flexibelt verktyg med enkel datahantering i din Chromebook

Den mesta informationen som sparas och används när du arbetar med en Chromebook lagras på internetservrar (eller det så kallade molnet) och är därför lätt att komma åt oavsett var du befinner dig. Programmen och applikationerna som finns i en Chromebook är speciellt anpassade till att ständigt vara uppkopplade mot nätet vilket gör att du alltid har tillgång till de senaste uppdateringarna och versionerna av dina favoritprogram. Chromebook är ett perfekt alternativ till en PC av standardmodell och en surfplatta eftersom den har tagit de bästa egenskaperna från de två olika systemen.