Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Beats Studio3 Crystal Blue

2995 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-7 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Electronordic

Bevaka produktens pris

Förstklassigt ljud med finjusterad akustik och Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning).
Betas Studio3 Wireless-hörlurarna ger en suverän lyssningsupplevelse med Beats Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) som aktivt filtrerar bort bakgrundsljud och ljudkalibrerar i realtid för att bibehålla ljudets klarhet, bredd och balans. Nya bakgrundsljud filtreras bort kontinuerligt samtidigt som hörlurarna automatiskt anpassar sig i realtid och optimerar ljudet så att användaren får uppleva musiken precis så som den är avsedd.

Drivs av W1-chippet från Apple
Beats och Apple ändrar sättet att lyssna på musik med Apples W1-teknik i Beats Studio3 Wireless-hörlurarna. Det inbyggda effektiva W1-chippet gör att det är smidigt att komma igång och växla mellan dina Apple-enheter*. Det ger upp till 22 timmars batteritid för musiklyssning hela dagen med Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) aktiverat. Dessutom kan du genom Fast Fuel-tekniken ladda batteriet i tio minuter för att kunna lyssna i tre timmar. När Pure ANC (ren adaptiv ljudutestängning) är inaktiverat sätts hörlurarna i ett strömsnålt läge och ökar batteritiden till upp till 40 timmar.

*Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10, watchOS 3 eller senare versioner

Håll kontakten. Håll ställningarna
Ta emot samtal, hoppa över låtar, justera volymen och aktivera Siri med flerfunktionsreglagen på öronkåpan. W1-chippet från Apple ansluter via Bluetooth i klass 1 för smidig synkning mellan dina enheter och gör att du enkelt kan röra dig utan avbrott i musiken och hålla dig produktiv hela dagen.

Som gjorda för dig
Beats Studio3 Wireless-hörlurarna är utformade för att sitta bekvämt under en lång tid för att matcha den imponerande långa batteritiden på upp till 22 timmar för musiklyssning hela dagen. De mjuka over-ear-kuddarna har avancerad ventilation och vridbara kåpor för en ergonomisk och flexibel passform för alla huvudformer. Designen i sin helhet ger hörlurar som är lätta, hållbara och bekväma så att du kan lägga allt fokus på musiken.

Teknisk info
Typ: Over-ear
Anslutningar: Bluetooth, trådlöst
Batterier: Laddningsbart litiumjonbatteri
Höjd: 18,4 cm
Vikt: 260 g

Övriga funktioner
Adaptiv ljudutestängning (ANC)
ANC på/av-funktion
Inbyggda reglage för samtal och musik
Inbyggt volymreglage
Brusisolering
Stereoljud via Bluetooth
Uppspelning via RemoteTalk-kabeln
RemoteTalk-kabel med inbyggda reglage
LED-batterimätare
Laddas via micro-usb-kabel

Detta ingår
Beats Studio3 Wireless-hörlurar
Fodral
3,5-mm RemoteTalk-kabel
Universal usb-laddningskabel (usb-a till usb Micro-b)
Snabbstartsguide
Garantiinformation

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .