Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa
BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa
BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa
BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa
BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa
BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa
BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa

1 / 7

BooM Vevradio 5000mAh Powerbank Bluetooth Högtalare Lampa

(12 recensioner)
599 kr

-25%

799 kr
Obs!: Färg: Slumpmässigt utvald färg. BooM Nödsolradion med 5000mAh Powerbankbatteri som är uppladdningsbart. Vevradio med effektiv LED -ficklampa. AUX- samt SOS -larmfunktion, Att används vid vandring, camping och i nödsituationer. Vatten
Läs mer

Obs!: Färg: Slumpmässigt utvald färg.

BooM Nödsolradion med 5000mAh Powerbankbatteri som är uppladdningsbart. Vevradio med effektiv LED -ficklampa. AUX- samt SOS -larmfunktion, Att används vid vandring, camping och i nödsituationer. Vattentät IP5X, Kompass

Radion tar emot både FM- samt AM-radiosändningar vilket säkerställer möjligheten att motta meddelanden av vikt från myndigheter och andra samhällsaktörer.Det rekommenderas starkt att en krislåda inkluderar en vevradio. Under krissituationer är möjligheten att få korrekt information från olika ansvariga myndigheter av yttersta vikt, därför rekommenderas tillgång till nödradio. Eftersom möjligheten att välja mellan olika sätt att ladda finns, så vet man alltid att den fungerar. En solklar bonus är att man även kan nyttja den som en vanlig powerbank och på så sätt ladda mobilen i viss omfattning.

 • Med AM- och FM-radio inbyggd. Utmärkt att ha tillgång till i krislägen då möjligheten att höra meddelanden från olika ansvariga myndigheter via radion är viktigt.
 • En effektiv LED-ficklampa med 3 W, vilken lyser upp i mörker och hjälper dig att finna din väg under exempelvis strömavbrott.
 • Om tillgång till strömkälla finns så laddar du upp vevradion via USB-A samt USB-C.
 • Med denna vevradio i din ägo behöver du inte vara orolig om du går vilse. Enheten inkluderar en smidig kompass som enkelt hjälper dig att navigera i de områden du rör dig i.
 • En utomhusradio inkluderande LCD-display: Solradion har 5000 mAh inbyggda samt ett uppladdningsbart batteri vilket fungerar som en powerbank och har även LED - zoomlampa, AUX-spelmusik samt SOS-alarmsignal. Den kommer utrustad med stor och tydlig LCD-digital skärm vilken visar frekvens, ström och volym. Radion kan även användas vid dåligt väder eller i nödsituationer, snöstorm, brand, strömavbrott, tyfoner, etc.
 • 3 laddningslägen: 1: Laddas genom USB-port 2; Solkraft - solpanelen konverterar solenergi till ström: 3: Handveven - vrids runt för att producera energi.
 • LCD -skärm och även Aux-läge: Den uppgraderade LCD -displayen ger dig möjlighet att växla mellan kanaler på ett enkelt och tydligt sätt. Därtill har en nybyggd funktion för AUX -läget inkluderats. Via bluetooth kan du ansluta ljudenheter. Du kan använda mobiltelefonen till att spela musik.
 • Hög SOS-varning: Du trycker enkelt på apparatens SOS-knapp när du eller andra befinner er i en nödsituation och behöver hjälp, exempelvis vid stormar eller tornados, eller när du önskar varna andra för faror. SOS-varningen låter extremt högt och hörs flera mil bort.
 • Liten i storleken och vädertålig: Tack vare IPX5 är den skyddad mot regn och vattenspray med lägre än 60 graders vertikal vinkel. För att underlätta och göra det enkelt att ta med sig radion vart man vill, t e x när man reser, finns ett praktiskt handtag.
 • Kom igång: Du behöver veva 3-5 minuter i syfte att aktivera batteriet när du använder vevradion för första gången. Direkt solljus under en längre stund krävs för att solcellspanelerna ska kunna utnyttjas till maximal kapacitet.


Detaljerad förteckning:

 • Typ: Vevradio (även kallad dynamoradio) med ficklampa, solceller och en nödladdare.
 • Radiofrekvens: AM eller FM samt Bluetooth
 • AM FM-frekvens: AM: 520 till 1710 KHZ (kilohertz)FM: 87,5-108 MHZ
 • Batterikapacitet: upp till 5000mAh
 • Solcellspanel: upp till 0,2 W
 • Ficklampa: med 3W LED
 • Läslampa: med 3W
 • USB-port: USB-A eller USB Type-C
 • Dimensioner: 166x52x78 mm
 • Waterproof Level (vattentäthetsnivå) IPX5
 • Bluetooth högtalare 7W
 • TF-kort: Med plats för TF-Kort. Kortet ingår ej.
 • Nettovikt: 410 gram
 • Färg: Slumpmässigt utvald färg.

NA

Identifikation

EAN 7330163186215
Tillverkarens artikelnummer 400040056
L

L i skogen

För 2 månader sedan

Fungerar radiomässigt relativt bra. Bluetoothanslutningen funkar fint ej testat sd-kort.. Går även att ladda en mobil. Bra lampfunktion både i ficklampan och lampan under solcellen. Den verkar dra relativt lite ström åtminstone på låg volym. Mycket bra funktion med larmknappen på undersidan av radion. Den väsnas rejält vilket kan vara bra om man inte kan ropa på hjälp men har radion inom räckhåll. Nu till det tveksamma. Det står att läsa att den har LCD-display vilket är helt felaktigt. Den har LED-display vilket drar betydligt mera ström än LCD. Så detta är solklart felaktigt produktinformation. Vidare så är jag tveksam till om den tar någon nämnvärd laddning vare sig med veven eller med solcellen. Det lyser en lysdiod som talar om att det laddar men hur länge man än vevar indikerar den inte att den tar någon laddning i LED-displayen där man kan se hur många procent man har kvar av batteriet. Jag har hört av mig till leverantören för att få radion reklamerad och hoppas på att det kommer gå smidigt. Så vill poängtera att i detta läget gäller min recension bara radion och inte leverantören. Hoppas detta kan vara till hjälp för någon. Går recensionen att uppdatera kommer jag göra det när jag förhoppningsvis har fått hjälp av leverantören.

C

Christerols

För 2 månader sedan

Hur bra som helst

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

Elvira

För 2 månader sedan

solcellen var sönder, orkar inte skicka den tillbacks

r

rune

För 3 månader sedan

allt i ett för nödhjälp med laddning

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Berra B

För 3 månader sedan

Bra på alla funktioner så länge det finns spänning. Men om batteriet är helt tömt så är det nästan omöjligt att veva/ladda så mycket så att radion kan avlyssnas mer än 20 sek. Har vevat i 20 minuter och inte kommit upp till 1%. Däremot räcker det för lamporna och larm.