Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD
Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD

1 / 7

Bosto Bärbar Ritplatta 15,6" LCD

(1 recension)
3 599 kr
Bosto Bärbar Ritplatta med 15,6" LCD och interaktiv styluspenna Robust konstruktion och enkel att använda: Halkfri design, har ett höjdjusterbart stativ för bättre betraktnings- och ritningsvinkel, och stöd för höger- / vänsterhändig användning, erg
Läs mer
Bosto Bärbar Ritplatta med 15,6" LCD och interaktiv styluspenna

Robust konstruktion och enkel att använda: Halkfri design, har ett höjdjusterbart stativ för bättre betraktnings- och ritningsvinkel, och stöd för höger- / vänsterhändig användning, ergonomisk design av pennan för att kunna hålla i pennan i långa stunder.

Enkel anslutning och hög kompatibilitet: HD & Type-C 2 i 1 anslutningskabel som förbättrar överföringshastigheten och sätta stopp för den pinsamma ritningsfördröjningen!

Mer exakt markörpositionering: ultratunnt inramat glas minskar gapet mellan glas och skärm, förbättrar kontrollen för tryckavkänning och minskar visuell avvikelse; det minskar också den stela känslan av att måla på en grafisk surfplatta, vilket gör skriv- och ritupplevelsen bättre.

Praktiska tillbehör: Levereras med 20 st pennspetsar, en spetsborttagare, en pennhållare, en rengöringsduk, en USB-skiva med inställningsdrivrutin och engelska snabbguide för enkel installation, en handske för att minska friktionen mellan din hand och ytan, ett filtskyddande fodral för bärbarhet och bekvämlighet.

- Displayeffekt: H-IPS LCD-skärm
- 15,6 tums stort aktivt ritområde
- 1920 * 1080 hög upplösning
- 16,7M rikligt färgdjup
- Kontrastförhållande 1000: 1
- 230 cd / ㎡ ljusstyrka och 178° synvinkel
- Batterifri Styluspenna med högkänslig passiv teknik & trycknivå på 8192 , 8ms snabb svarsfrekvens, max. 15 mm avkänningshöjd, 0,25 mm noggrannhet

- kompatibel med Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64 bitar) / Windows 8 / Mac OS eller högre, lämplig för Ai / PS / BOSTO / Pr / Ae / FI / Br och mer större grafisk programvara.
J

Jennie

För 6 månader sedan

Tycker den är väldigt bra. använder den även som en vanlig skärm, spelar spel, kollar på videos/filmer och målar såklart. Det är fin och klar bildkvalité om ni fattar vad jag menar. Jag är jättenöjd!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.