Canon - Kamera och skrivare

Allt från Canon

 
Block #2

Fotografera stadsvyer eller landskap

När du ska få med mycket i en bild är det viktigt att ha ett vidvinkelobjektiv som fångar stora delar av din omgivning. Om du dessutom ska fotografera i dåliga ljusförhållanden kan du höja slutartiden och använda ett stativ så att kameran är stabil!Porträtt av dina nära och kära

För att få personen att sticka ut ur bilden krävs ett kort skärpedjup (bländare) som har beteckningen ”f” på kameran. Det betyder också att objektivet är ljuskänsligt och du kan lägga fokusen på det du vill och sudda ut bakgrunden.

Block #2


Block #2

Gör någonting med dina bilder

Canon kan leverera helheten till dig och dina bästa bilder ska du visa för alla. Investera i en skrivare från Canon och ge dina bilder ett evigt liv. Kvalitén på våra utskrifter gör att du kan skapa dina egna tavlor och fotoböcker. Låt kreativiteten flöda.Kom närmre!

Ibland är det du vill fotografera för långt bort och det du ser är en liten prick i kameran. Lösningen på det är enkel – Skaffa dig en långzooms kamera eller ett zoomobjektiv. Effekten av att komma nära lejonet på savannen är häpnadsväckande.

Block #2


Block #2

Kreativa Canon

Lär dig om din kamera med våra enkla appar ”Canon Companion”. Fotografera, dela bilder i dina sociala medier, spara bilderna i Iristamolnet eller på vår uppkopplingsbara och portabla hårddisk; Connect Station. Redigera bilderna i Lightroom, skriv ut och visa för världen. Ta steget in i en mer levande och kreativ värld.