Champion startpaket Standard

1945 kr
  • Fri frakt vid köp över 800 kr

Champion CHMW10 Mikrovågsugn 20l 700W Vit

En klassisk vit mikrovågsugn med manuella vred och infällt handtag. Utrustad med allt en modern mikrovågsugn behöver så som upptiningsläge, roterande tallrik samt timer. Med sin rymliga kapacitet på 20 liter får du plats att värma det mesta utan svårighet. Passar lika bra att placera uppe på en bänk som inne i ett skåp.
 
FUNKTIONER  
- Mikrovågsugn med 700W effekt
- Kapacitet: 20 liter
- 6 effektlägen
- Upptiningsfunktion
- 30 minuters timer med signal
- Automatiskt roterande tallrik
- Inbyggt handtag
- 451x256x341mm
- 10,1 kg

Champion CHVK010 Vattenkokare Svart

Volym: 1.7L
Automatisk avstängning
Torrkokningsskydd
Effekt: 2200W


Champion CHKB110 Kaffebryggare 12 koppar Svart

Njut av fantastiskt, nybryggt kaffe bryggt av den stilrena och klassiskt designade kaffebryggaren, CHKB110. Kannan rymmer 12 koppar och har dessutom en unik funktion som underlättar vid påfyllning av vatten och kaffe. Istället för att lyfta på locken roteras de smidigt åt sidan vilket gör att bryggaren även kan placeras i lite mindre utrymmen. Automatisk avstängning gör att den givetvis är kompatibel med det nya ECO-Design direktivet.

- Anti-drop funktion 
- Roterbart lock för filter och vatten 
- Tydlig vattenmängds-indikator
- Automatisk värmehållning 
- Överhettningsskydd 
- Rymmer 12 koppar/1.5L 
- Effekt 1000W

Champion CHDS110 Dammsugare 700w Vit

Champion CHDS110 är en stilren och högpresterande dammsugare i vit design som passar in i alla hem. Dammsugaren är mycket prisvärd och tack vare sin fina prestanda är den ett utmärkt alternativ som förstadammsugare eller för dig som letar efter en lite mindre, men fortfarande A-klassad dammsugare. Med ett utfällbart handtag på ovansidan är den mycket smidig att transportera.

CHDS110 har den bästa energimärkningen på marknaden - A , ljudnivå på 78dB samt ett HEPA filter som säkerställer att luften som lämnar dammsugaren filtrerats från alla orenheter. HEPA-filtret gör denna dammsugare till ett utmärkt val även för astmatiker och allergier.

Men sin effektiva ECO-motor på enbart 700W är den riktigt energisnål, men klarar ändå av att prestera på topp för att göra ditt hem riktigt rent. CHDS110 har ett steglöst reglage för sugeffekten på ovansidan samt stora fotreglage för ström på/av och sladdupprullning. Dammsugaren levereras med ett teleskopskaft som du enkelt justerar efter önskemål.

- Energieffektivitetsklass: A
- Partikelfiltrering: A
- Dammupptagning på matta: E
- Dammupptagning på hårda golv: A
- Ljudnivå: 78 dB
- Årlig energiförbrukning: 26,2 kWh
- Teleskoprör 
- Ställbart munstycke för golv samt munstycke för lister och hörn
- Sladdlängd 5m
- Steglöst reglerbar sugeffekt
- Parkerings- och förvaringslägen
- Automatisk sladdupprullning
- Indikering för påsbyte

Champion CHBR120 Brödrost 2-skivor

Champion CHBR120 är den perfekta brödrosten för en skön morgonstund, eller när som helst på dagen som du vill njuta av rostat bröd. Med ett jämnt och gyllenbrunt resultat varje gång kommer den vara en fröjd att använda. Brödrosten är tillverkad av värmetålig plast samt designad med kromfärgade detaljer. Den rymmer 2 brödskivor och med funktioner så som upptining, återuppvärmning och elektrisk värmejustering har den allt som du behöver för att få ditt bröd precis så som du vill ha det.

- 2 rymliga fack för brödskivor
- Stoppfunktion
- Upptiningsfunktion
- Uppvärmningsfunktion
- Automatisk avstängning
- Smulbricka
- Sladdförvaring
- 220-240V ~ 50Hz, 750-850W

Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%