Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Cisco Small Business SPA 504G - OBS Fyndklass 2

Cisco Small Business SPA 504G - OBS Fyndklass 2
Cisco Small Business SPA 504G - OBS Fyndklass 2
590 kr
Rekommenderat pris: 600 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  från 1 arbetsdag
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • Röst och data samtidigt
 • Traditionella telefonfunktioner
 • Nätverkskompatibilitet

Fyndvara Klass 2 – Gott skick

Produkten bär mindre spår av användning. Komplett med alla väsentliga tillbehör men originalkartong och manual kan saknas.

För mer information om vad våra olika fyndklasser innebär, vänligen besök vår informationssida: Fyndklasser


Cisco Unified IP-telefon i 500-serien är en telefon som är utformad för att förbättra och förenkla kommunikationen i hela företaget.
De här telefonerna kan användas både i entrén, fikarummet och mobila kontorsområden, och har funktioner som räcker till för både kontorspersonal och arbetare på verkstadsgolvet. Personalen blir produktiv och får tillgång till röst- och datakommunikation var de än befinner sig, till en låg kostnad.
 • Röst och data samtidigt
  Integrerad kommunikation direkt i telefonen ger personalen möjlighet att ringa samtal och komma åt företagsdata, till exempel företagskataloger, snabbt och enkelt, var de än råkar befinna sig.
 • Traditionella telefonfunktioner
  De anställda kan få tillgång till flera linjer och andra funktioner såsom högtalartelefon, återuppringning, samtalsöverföring, personsökning, intercom, volymkontroll, indikatorlampor för väntande meddelanden och röstmemeddelanden, sekretessknapp och headsetanvändning.
 • Nätverkskompatibilitet
  De här telefonerna är lätta att integrera med Cisco Smart Business Communications System och Cisco-nätverket känner automatiskt igen dem när de är anslutna till nätverket, vilket medför lägre kostnader och gör det mindre komplicerat att lägga till eller flytta telefoner.

1.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .