AMD Moderkort

AMD moderkort har snabbt kommit att bli en favorit för många på grund av hög prestanda till ett relativt lågt pris. Välj mellan AM3+ eller FM2-baserade moderkort. FM2 är standardvalet för dig som vill ha ett stabilt moderkort med medelhög prestanda. AM3+ är något mer flexibelt då det har bättre möjligheter att uppgradera. Läs Mer...

Välj rätt moderkort utifrån dina behov

För dig som vill sätta ihop din egen dator med på egen hand utvalda komponenter är moderkorten från AMD ett självklart val. Genom att noggrant välja ut delar som passar perfekt till dina behov har du en god möjlighet att skapa den perfekta datorn för dig.

Se över sortimentet och klicka på respektive moderkort för att få upp specifikationer om antal portar, processorsocket (FM2 eller AM3+), stöd för RAM-minne och övrig relevant information. Beställ sedan moderkortet direkt online tillsammans med övriga tillbehör som du kan tänkas behöva.


Egen sammansatt dator eller färdigproducerad PC?

Genom att själv välja allt från grafikkort till moderkort, minne och processor för din nya dator kan du på ett enkelt och smidigt sätt kontrollera slutprodukten. Du får en PC som fungerar och beter sig precis som du vill. Förvisso kan det komma att kosta något mera än om du hade valt en färdigproducerad PC, men fördelarna väger lätt upp nackdelarna i det här fallet.