Intel Moderkort

Intel är idag världsledande när det kommer till högklassiga datorkomponenter. När du ska välja ett nytt moderkort till din PC är det Intel du ska vända dig till. Här finns hög kvalitet, prisvärda kort och en hårdvara som håller i längden! Läs mer...

Att välja rätt moderkort

Om du valt att sätta ihop ett eget datorpaket med högkvalitativa komponenter från Intel finns det idag på marknaden en mängd olika varianter att välja mellan när det kommer till moderkort. Här har vi ett brett utbud som representerar allt från de mest avancerade korten till mer standardiserade lösningar.

Vilket kort du ska välja beror mycket på dina egna behov när det kommer till datorstyrka, minne, grafik och generell prestanda, men påverkas även av kortets utformning när det kommer till anslutningar, tillbehör och kontakter. Var noga med att gå genom kortets specifikationer för att försäkra dig om att det fungerar bra tillsammans med dina andra komponenter samt att det har tillräckligt med funktioner för att tillfredsställa dina behov.


Intel för proffsen

Intel är något dyrare än sin närmsta konkurrent AMD, men kompenserar detta genom högre kvalitet och bättre prestanda överlag. Investerar du i ett moderkort från Intel kan du ha både nytta och nöje från det under en lång tid framöver.