Tillbaka till toppen
Dubbel laddningsstation till Xbox One-handkontroller

1 / 1

Dubbel laddningsstation till Xbox One-handkontroller

(3 recensioner)
149 kr
Laddningsstation till Xbox One-kontroller ladds tationen kopplas in via medföljande USB-kabel till ditt Xbox One och kan ladda två handkontroller samtidigt eller en åt gången. Slipp kablar och trassel, med denna station kan du ladda dina kont
Läs mer

Laddningsstation till Xbox One-kontroller

laddstationen kopplas in via medföljande USB-kabel till ditt Xbox One och kan ladda två handkontroller samtidigt eller en åt gången. Slipp kablar och trassel, med denna station kan du ladda dina kontroller snabbt och enkelt, snyggt och prydligt brevid ditt Xbox. På enheten sitter det en LED-lampa som skiftar i sju olika färger.

En must-have för alla Xbox One entusiaster!

Specifikationer:

  • Mått: 12,5 x 11 x 5 cm
  • Mått (bas): 15 x 11 cm
  • Kabellängd: 50 cm
  • Färg: svart
  • Ladda två kontroller samtidigt

Kompabilitet:

  • Xbox One
  • One S
  • One X
T

Tess

För 8 månader sedan

Lite väl lätt hade gärna haft en tyngd i botten. Plus att sladden är typ 20 cm lång når ingen stans.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För ett år sedan

Fungerar mycket bra ,denna produkt kan vi rekommendera

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 6 år sedan

KÖP INTE!! Jag beställde denna laddningsstationen för att ladda mina Elite kontroller då det inte finns några laddningsstationer som kan ladda Elite kontrollen då elit kontrollen har en annan batteri lucka jämfört med vanliga xbox one kontroller. När jag fick min laddningsstation så var själva usb ingången så man kan få in ström i dockan helt sned. Det gick inte att få in kabeln helt enkelt. plus att halva kartongen var sönderriven. Efter en veckas mailande fram o tillbaka med cdon så skickade dom en ny och inte heller den funkade som den skulle. DEN laddade inte mina kontroller alls. Det lyste inte eller något av det den skulle göra. inte nog med det så repar den genomskinliga plasten som man dockar kontrollen i (kolla produkt bilden) upp mina elite kontroller. så är du rädd om dina saker som jag är. Speciellt kontroller för 1300kr så köp INTE denna skräp.