Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

F-Secure SAFE (Box) 1 år / 5 enheter

(0)
Skriv en recension
249 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • 1 år
  • Upp till 5 enheter

Du kan skydda upp till 5 enheter t ex 2 pc, 1 Mac och 2 smartphones.

Skydda ditt privatliv på alla enheter
F-Secure SAFE är ett prisbelönt internet security som skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware. SAFE ser även till att din bankanslutning är säker så att du kan shoppa och göra bankärenden säkert. Om du har barn kan du ställa in surftider och blockera olämpligt innehåll — på datorer, mobiler och surfplattor.

VIRUSSKYDD
Virusskydd skyddar dig mot skadeprogram som samlar in och distribuerar din personliga information. F-Secure SAFE genomsöker alla filer och applikationer automatiskt. Om virus identifieras meddelas du omedelbart och får anvisningar om hur du tar bort dem.

SURF- OCH BANKSKYDD
Med Surfskydd är du trygg från skadliga och farliga webbsidor, och det garanterar säkerhet och sekretess. Med Bankskydd får du veta när du befinner dig på en säker banksida, och det skyddar uppkopplingen till sidan så att dina pengar är trygga.

HITTA DIN TELEFON
Det är lätt att lokalisera din telefon via My F-Secure. Med Android kan du även låsa en borttappad enhet eller radera all information som bilder och e-postmeddelanden för att hindra andra från att komma åt den.

FAMILJESKYDD
Sätt gränser och se efter din familjs välmående genom att begränsa skärmtid och blockera åtkomst till webbsidor beroende på innehåll: vuxen, våld, shopping, hazardspel, sociala medier osv.

Världens bästa skydd
F-Secure SAFE är vinnaren av Best Protection Award 2018 från AV-TEST, en globalt erkänd oberoende testorganisation. I noggranna tester mot verkliga hot har SAFE plockat höga poäng under hela året. Vårt engagemang för förstklassiga produkter må vinna utmärkelser, men den verkliga belöningen är när du, vår kund, väljer oss för att skydda ditt digitala liv.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.