Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

FIFA 22 (PS5)

1 / 1

FIFA 22 (PS5)

597 kr
Rek pris. 599 kr
En spelare från Veckans lag 1Kylian Mbappé som lånespelare i 5 FUT-matcherVälj en FUT-ambassadör att låna i 3 FUT-matcherLokal talang i karriärläget (en lokal ungdom med potential i världsklass)EA SPORTS™ FIFA 22 är ännu mer verklighetstroget tack va
Läs mer
  • En spelare från Veckans lag 1
  • Kylian Mbappé som lånespelare i 5 FUT-matcher
  • Välj en FUT-ambassadör att låna i 3 FUT-matcher
  • Lokal talang i karriärläget (en lokal ungdom med potential i världsklass)


EA SPORTS™ FIFA 22 är ännu mer verklighetstroget tack vare fundamentala förbättringar av spelmekaniken och nya innovationer i alla spellägen. Powered by Football™.


Hjältar återvänder

FUT-hjältar är en ny typ av spelarkort som uppmärksammar minnesvärda ögonblick som gjort vissa spelare till publikfavoriter.


Upptäck nya funktioner

Nya funktioner ger en mer realistisk, responsiv och följsam spelupplevelse i varje match i alla spellägen. Målvakterna agerar mer behärskat och du kan lägga i en ännu högre växel när du springer förbi försvararna.


Det här spelet inkluderar möjlighet till valfria köp av virtuell valuta som kan användas till att skaffa virtuella spelföremål inklusive ett slumpmässigt urval av virtuella spelföremål.*För åtkomst till flerspelarläge online krävs ett PlayStation Plus-medlemskap.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .