Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Forever smartklocka för barn, KW-200 med ficklampa, orange

Till kassan

Se även

Forever smartklocka för barn, KW-200 med ficklampa, orange

(1)
Skriv en recension
Forever smartklocka för barn, KW-200 med ficklampa, orange
Forever smartklocka för barn, KW-200 med ficklampa, orange
499 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

Denna smarta klocka har en massa olika funktioner som hjälper dig att hålla koll på ditt barn och kommunicera med ditt barn när du inte kan vara i närheten. Med hjälp av GPS/LBS platsspårning kan du hålla koll på vart ditt barn befinner sig hela tiden, utan avbrott. Vissa kan tycka att det låter kontrollerande, men tvärtom kommer det ge ditt barn friheten att röra sig lite mer fritt eftersom du ändå kan hålla koll på var han eller hon befinner sig.
Både föräldrar och barn ska känna sig trygga
Klockan har bl.a. en chattfunktion. Du kan även använda smartklockans säkerhetszon, vilket ger dig möjligheten att sätta ramarna för i vilket område ditt barn får röra sig. Klockan har en samtalsfunktion så man kan ringa och ta emot samtal, samt en SOS-knapp för att direkt ringa föräldern.
Med hjälp av SMS-notifikationer så kan du skicka påminnelser om exempelvis hemgång, mat eller annat. Klockan har även roliga funktioner som stegräknare och kaloriräknare. Just den här modellen (KW-200) har dessutom en ficklampa så att användaren både kan se och synas i mörkret.

Fyra fördelar med att ge ditt barn en smartklocka i present eller julklapp
"Det är väl klart att ni som säljer smartklockor vill att man ska köpa och ge bort dem i present" kanske du tänker. Det stämmer såklart, men det kan faktiskt innebära flera fördelar (för både dig och ditt barn) att barnet får sin egen smartklocka. Det gäller bara att dra nytta av alla klockans smarta funktioner. Nedan listar vi de fyra främsta anledningarna till att du borde investera i en barnklocka med GPS.
1. Designad för barn
Det kan verka uppenbart, men det första man ska vara medveten om när det kommer till smartklockor för barn är att de just är gjorda för yngre användare. Så vad innebär det här i praktiken? Förutom att de ofta har en roligare och mer färgglad design som tilltalar barn är de också mer robusta och tåliga, så att ditt barn kan fortsätta leka och vara aktiv utomhus eller hemma utan att du behöver vara orolig för att klockan ska ta skada.
Barn har generellt sett inte samma behov och ställer inte samma krav på sin smartklocka som vuxna, vilket gör att de kommer att acceptera att klockan är lite mer primitiv jämfört med de senaste smartklockorna på marknaden. Men vad är då fördelen med att ha mindre funktioner kanske du undrar? Jo, på grund av att man minimerar antalet funktioner till de som endast kommer vara användbara för ett barn blir klockan lättare att använda och framförallt mycket mer prisvärd. När det kommer till ny teknik springer kostnaden ofta iväg, men tack vare att klockan är specifikt anpassad för barn kan den effektivt hållas till ett minimum.
2. Lugn och ro för föräldrar
Smartklockan gör att du kan hålla uppsikt över var ditt barn befinner sig eller vart han eller hon är på väg utan att behöva "jaga" barnets uppmärksamhet. Istället för att försöka nå fram till honom eller henne genom samtal som barnet kanske inte lägger märke till (vilket ofta resulterar i oro och stress hos för

1.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>