Forever smartklocka för barn, KW-50, blå

Forever smartklocka för barn, KW-50, blå
Tipsa en vän

-20%

199 kr
Rek. pris 249 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av Teknikproffset Nordic AB 4,2 / 5 med 2162 betyg.

Totalbetyg 4,2 / 5
Leveranstid 4,0 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Teknikproffset Nordic AB Teknikproffset Nordic AB är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Teknikproffset Nordic AB, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Denna smarta klocka har en massa olika funktioner som hjälper dig att hålla koll på ditt barn och kommunicera med ditt barn när du inte kan vara i närheten. Med hjälp av LBS-platsspårning kan du hålla koll på vart ditt barn befinner sig hela tiden, utan avbrott. Vissa kan tycka att det låter kontrollerande, men tvärtom kommer det ge ditt barn friheten att röra sig lite mer fritt eftersom du ändå kan hålla koll på var han eller hon befinner sig.
Både föräldrar och barn ska känna sig trygga
Klockan har bl.a. en chattfunktion. Klockan har även en samtalsfunktion så man kan ringa och ta emot samtal, samt en SOS-knapp för att direkt ringa föräldern.
Med hjälp av SMS-notifikationer så kan du skicka påminnelser om exempelvis hemgång, mat eller annat. Klockan har även roliga funktioner som stegräknare och kaloriräknare. Den här modellen (KW-50) har dessutom en ficklampa så att användaren både kan se och synas i mörkret.

Tre fördelar med att ge ditt barn en smartklocka i present eller julklapp
"Det är väl klart att ni som säljer smartklockor vill att man ska köpa och ge bort dem i present" kanske du tänker. Det stämmer såklart, men det kan faktiskt innebära flera fördelar (för både dig och ditt barn) att barnet får sin egen smartklocka. Det gäller bara att dra nytta av alla klockans smarta funktioner. Nedan listar vi de tre främsta anledningarna till att du borde investera i en barnklocka med GPS.
1. Designad för barn
Det kan verka uppenbart, men det första man ska vara medveten om när det kommer till smartklockor för barn är att de just är gjorda för yngre användare. Så vad innebär det här i praktiken? Förutom att de ofta har en roligare och mer färgglad design som tilltalar barn är de också mer robusta och tåliga, så att ditt barn kan fortsätta leka och vara aktiv utomhus eller hemma utan att du behöver vara orolig för att klockan ska ta skada.
Barn har generellt sett inte samma behov och ställer inte samma krav på sin smartklocka som vuxna, vilket gör att de kommer att acceptera att klockan är lite mer primitiv jämfört med de senaste smartklockorna på marknaden. Men vad är då fördelen med att ha mindre funktioner kanske du undrar? Jo, på grund av att man minimerar antalet funktioner till de som endast kommer vara användbara för ett barn blir klockan lättare att använda och framförallt mycket mer prisvärd. När det kommer till ny teknik springer kostnaden ofta iväg, men tack vare att klockan är specifikt anpassad för barn kan den effektivt hållas till ett minimum.
2. Lugn och ro för föräldrar
Smartklockan gör att du kan hålla uppsikt över var ditt barn befinner sig eller vart han eller hon är på väg utan att behöva "jaga" barnets uppmärksamhet. Istället för att försöka nå fram till honom eller henne genom samtal som barnet kanske inte lägger märke till (vilket ofta resulterar i oro och stress hos föräldern) kan du enkelt hålla koll på klockans position genom inbyggd platsspårning. Har ditt barn gått till en kompis i närheten? Är de kvar på lekplatsen? Appliceringsmöjligheterna är många.
Smartklockan är också kompatibel med chatt, röstövervakning, och SMS-notifikationer. På så sätt kan du och ditt barn enkelt nå varandra. Om du någon gång skulle behöva få tag på ditt barn snabbt går det givetvis bra att ringa till smartklockan. Du kan också vara säker på att barnet lätt kan nå dig om något mer akut skulle inträffa, kanske har man ramlat och slagit sig och vill snabbt kunna prata med mamma eller pappa. För dessa fall eller annat liknande har klockan en s.k. "SOS-knapp" som gör att barnet kan ringa direkt till sina föräldrar med ett enda knapptryck.
Överlag gör dessa funktioner att du som förälder alltid kan hålla uppsikt över och nå ditt barn om så skulle behövas, samtidigt som barnet vet att föräldrarna bara är ett knapptryck bort.
3. Självständighet
Även om du hela tiden har koll på var barnet befinner sig, kan det ändå skapa en känsla av självständighet och stolthet hos barnet att han eller hon kan klara sig själva, och inte alltid behöver leva med föräldrarnas välmenande men ibland överbeskyddande blick i nacken. Detta gör våra smartklockor till produkter som är perfekta vid exempelvis övergångsperioder när man först vågar låta sitt barn gå ut ensam. Några sådana tillfällen kan vara när barnet är hos en kompis, går till lekplatsen, vill cykla runt i kvarteret, eller vad det nu kan vara.
Funktioner:

LBS platsspårning
Fjärrkamera
Telefonsamtal
Telefonbok
SOS-funktion
SMS-notifikationer
Chatt
Röstövervakning
Ficklampa

Specifikationer:

Skärmstorlek: 1,44" 128x128 px
Touch-skärm: Ja
Standby-tid: 3 dagar
Laddningstid: 2 h
Bandlängd: 230 mm
Batterikapacitet: 400 mAh
Kamera: ja
Mikrofon: ja
Högtalare: ja
Färg: blå
Simkort: microSIM
Kompatibel med: Android 5.0 och nyare, iOS 8.0 och nyare

Ingår vid köp:

Klocka
Laddare
Manual (på engelska)
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Att ringa och ta emot samtal fungerar väldigt bra och det är bra ljud. Men kartfunktionen visar fel på ungefär 2 km. Det finns en kamerafunktion med kvalitet som de första mobiltelefonerna med kamera. En ficklampa som lyser upp bra och ett trevligt litet mattespel. Bra batteritid. Appen är väldigt basic och dåligt översatt till svenska. Vill man ha en billig klocka till barnen där man alltid kan få tag i dem så är den helt ok. Men jag skulle önska att kartfunktionen visade mer korrekt.

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »