Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Handkontroll till Nintendo Switch - trådlös - röd

Till kassan

Se även

Handkontroll till Nintendo Switch - trådlös - röd

(0)
Skriv en recension
INF
-43%
Handkontroll till Nintendo Switch - trådlös - röd
Handkontroll till Nintendo Switch - trådlös - röd
339 kr
Rekommenderat pris: 599 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av INF Company AB
  • Fri hemleverans
  • Enkel och trådlös anslutning via Bluetooth
  • Högkvalitativt litiumbatteri ger 13 timmar speltid
  • Känsliga sensorer och exakt vibration
  • Ergonomisk design för bra grepp

Konsol med handkontroll: Konsol eller handheld? Konsol och handkontroll! Med Nintendo Switch har du allt i ett. Tack vare den kompakta storleken och de breda användningsmöjligheterna är konsolen ytterst flexibel och får dessutom lätt plats i ryggsäcken. De innovativa Joy-Cons är en smart lösning, men många föredrar nog en riktig Pro Controller.

Handkontroll med bra grepp: En bra spelkontroll måste reagera snabbt och noggrant, annars sjunker oddsen att klara utmaningarna när du spelar Nintendo Switch. Det är viktigt att din Nintendo gamepad ligger bra i handen så att du har ett säkert grepp med bra haptik. Denna handkontroll har en ergonomisk design som genom JoyCon-funktionen förenklar synkroniseringen med skärmen. Kontrollen är lätt (endast 169 g) och ytbehandlingen gör knapparna mer känsliga för en bättre Nintendo Switch-spelupplevelse.

Finmotorik för bästa spelkänsla: Den här handkontrollen stödjer vibration, vilket är en stor fördel. Genom detta får du nämligen återkoppling från spelet. Du kan spela mer intensivt, spelet blir roligare och du själv är en snabbare och mer framgångsrik gamer. Känsliga sensorer och exakt vibration ger en 100%ig kontroll av dina Nintendo Switch-spel, som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Spulon 2, Mario Kart 8 Luxury, Super Mario Odyssey och andra legender, och via en skärmdumps-knapp kan du dela dina upplevelser med dina vänner.

Trådlöshet för större frihet: En trådlös Nintendo Switch controller ger dig dessutom större rörelsefrihet, då den kopplas via Bluetooth. Kabeln är inte i vägen och avståndet till utmatningsenheten kan vara större, vilket är speciellt praktiskt vid anslutning till en tv. Handkontrollen ansluts enkelt med hjälp av Bluetooth; Nintendo Switch kontrollen har ett trådlöst Bluetooth-intervall på 8,5 meter.

Lång drifttid och enkel att ansluta: Denna Nintendo Switch fjärrkontroll har ett 550 mAh högkvalitativt Litiumbatteri, som varar i 13 timmar. Batteriet i din trådlösa spelkontroll kan laddas upp igen via Micro USB-kabel. Det är enkelt att ansluta till spel och kontrollen är kompatibel med X-INPUT-läget på PC. Switch Pro Controllern är kompatibel med Android-enheter med trådlös anslutning, till exempel Android-mobiler, TV-BOX och liknande.

 

Specifikationer:

Färg: Röd

Drifttid: 13 timmar

Anslutningstyp: Trådlöst / Bluetooth

 

Paketet inkluderar:

1 x handkontroll till Nintendo Switch

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.