Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Hörlurar a-JAYS One Svart
Hörlurar a-JAYS One Svart
Hörlurar a-JAYS One Svart
Hörlurar a-JAYS One Svart

1 / 4

Hörlurar a-JAYS One Svart

299 kr
JAYS a-JAYS One Uppgradera din musikupplevelse Uppgradera din musikupplevelse med a-JAYS One från vår prisbelönta a-JAYS-serie av in-ear hörlurar. Vi utvecklar våra produkter internt, vilket innebär att vi kan leverera en prisbelönt musikuppleve
Läs mer

JAYS a-JAYS One

Uppgradera din musikupplevelse

Uppgradera din musikupplevelse med a-JAYS One från vår prisbelönta a-JAYS-serie av in-ear hörlurar. Vi utvecklar våra produkter internt, vilket innebär att vi kan leverera en prisbelönt musikupplevelse tillsammans med ergonomisk design och hållbarhet. a-JAYS One hörluren är den nödvändiga uppgraderingen från normalt genomsnittliga medföljande hörlurar.

Det är här det börjar

a-JAYS One hörluren har specialanpassade 8,6 mm dynamisk element för att väcka din musik till liv. Från början har vi fokuserat på att skapa den ultimata lyssningsupplevelsen, och det betyder mer än bara ljud: vi tänkte också på hållbarhet och användarvänlighet. Tillsammans med våra signatur, trasselfria platta kablar, är a-JAYS One gjorda för din vardag.

Effektiv ljudisolering

Ljudläckage är ett frustrerande problem, särskilt i högljudda miljöer där du tvingas öka volymen. a-JAYS One levereras med silikonpluggar som isolerar och blockerar buller genom att skapa en tätning i dina öronkanaler, vilket säkerställer en rik och fullständig musikupplevelse utan att anstränga öronen.

Trasselfria platta kablar

Säg adjö till irriterande kabeltrassel. Oavsett om det är under din nästa pendling till jobbet, eller ditt nästa träningspass i gymmet, kommer du aldrig att behöva reda upp röran tack vare vår signatur, trasselfria kablar. Dessa kablar är utformade för att fungera funktionellt och låter dig njuta av din musik utan problem varje gång.

Tillbehör för perfekt passform

a-JAYS One kommer med 5 storlekar av silikonpluggar. Välj det par som passar dig mest naturligt. Dessa mjuka, tvättbara silikonpluggar är gjorda för att vila bekvämt i dina öronkanaler under lång användning.

Element
Typ: 8,6 mm dynamisk högtalare
Känslighet: 95 dB @ 1 kHz
Impedans: 16 Ohm @ 1kHz
Frekvensomfång: 20 Hz - 18 000 Hz

Sladd
Typ: TPE-belagd platt trasselfri kabel
Längd: 115 cm
Kontakt: L-formad, guldpläterad stereokontakt 3,5 mm

OBS! Dessa hörlurar har inte någon mikrofon. 

Egenskaper

  • Passar till: Universal Universal, Hörlurar
  • Färg: Svart
  • Märke: Jays
0
Bli den första att skriva en recension