Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Hörlurar Fiio FH1s svarta
Hörlurar Fiio FH1s svarta
Hörlurar Fiio FH1s svarta

1 / 3

Hörlurar Fiio FH1s svarta

899 kr
FiiO FH1 tar FiiO FH1 till nästa nivå FH1S är en nyutvecklad hörlur som utgår från originalet FiiO FH1, som i sin tur är mycket hyllad av många i ljudvärlden, och som ytterligare förbättrar ljudet till större höjder. Jämfört med FH1 har FH1S en stö
Läs mer

FiiO FH1 tar FiiO FH1 till nästa nivå

FH1S är en nyutvecklad hörlur som utgår från originalet FiiO FH1, som i sin tur är mycket hyllad av många i ljudvärlden, och som ytterligare förbättrar ljudet till större höjder. Jämfört med FH1 har FH1S en större och förbättrad dynamisk drivare i kombination med en Knowles-drivare med balanserad armatur för riktigt djup och avslöjande bas, häpnadsväckande klara mellan- och högljudda toner och riktigt rörande frodig sång;


Anpassad Knowles-drivrutin 33518

FH1S'Knowles 33518 BA-drivrutin är placerad nära framsidan (närmare örat) av kroppen, vilket minskar ljudförlusten i högfrekvens och därmed förbättrar diskantförlängningen. Knowles BA-drivrutiner spelar sina höga frekvenser genom ett ljudrör i mässing, vilket minskar oönskade resonanser och ger de högre frekvenserna en känsla av realism och taktilitet som du verkligen kan känna.


Stor 13,6 mm dynamisk drivare

Den dynamiska drivrutinen som används i fh1s är en stor 13,6 mm enhet med ett polymermembran. Ju större den dynamiska drivrutinen är, desto mer kan den ge texturerad, djupt utsträckt, snabb men ändå robust bas som låter extremt naturligt.


 

120-trådig kabel av högren monokristallin koppar med hög renhetsgrad.  

Med FH1S följer en specialtillverkad kabel som är tillverkad av 120 flätade individuella monokristallina Litz-trådar av hög renhet med hög renhetsgrad. Varje Litz-tråd är isolerad från varandra, vilket säkerställer bättre ljudöverföringsprestanda under den naturligt förekommande men negativa hudeffekten. Vad detta innebär för den faktiska lyssningen är förbättrad bas och mellanregister samt mer samstämmighet mellan alla ljudfrekvenser.


Dynamisk teknik för balansering av luftflödet

För att se till att det dynamiska drivrutinsmembranet inte påverkas negativt av oönskade luftflöden när det används, har vi byggt in dynamisk luftflödesbalansteknik i FH1s skal. Detta resulterar i ett rent, rent och ansträngningslöst ljud, särskilt vid lägre frekvenser, för en kraftigt förbättrad ljudbild och övergripande ljudkvalitet.

0
Bli den första att skriva en recension