Hörlurar från SOUL

Find your SOUL Find your SOULMed rätt par SOUL hörlurar kan du uppleva musik på en helt ny nivå, oavsett om du lyssnar hemma eller ute. Hitta din SOUL!

SOULS BERÄTTELSE

Musik ska får dig i rörelse… få dig att känna någonting. Det handlar om uttryck och passion. Om du känner en riktig musikalisk upplevelse, känner du det hela vägen in i själen.

Vårt uppdrag är att skapa den bästa ljudupplevelsen för varje livsstil. Att känna ljudet hela vägen in i själen menas att lyssna till hjärtat och koppla den ultimata musikupplevelsen i tre huvudelement som du finner i alla SOULs produkter: Kraft, detaljrikedom och komfort.

 

KRAFT – SOUL kännetecknas av deras ljudkvalitet och djupa kraftfulla bas. Kraften från SOULs hörlurar och högtalare får dig i rörelse. Den ger dig inspiration och kraft för att ta dina aktiviteter till nya nivåer.

DETALJRIKEDOM – SOULs kännetecknande ljudkvalitet har en oöverträffad renhet i både det höga registret och mellanregistret. SOUL kompromissar inte med ljudkvalitet för tung bas eller brusreducering. Lyssna till texten i din favoritlåt och se filmer med rent, exakt och balanserat ljud; som det är ämnat att vara, inte dolt med överdimensionerad bas.

KOMFORT – SOUL fokuserar på kvaliteten i konstruktionen och komfort. Produkter från SOUL kommer du ha glädje av i många år, ger perfekt passform och har hållbar konstruktion. Hörlurarna från SOUL är utvecklade och designade för att du ska kunna använda dem om du lyssnar på musik länge. Hörlurarna är extremt komfortabla, lätta och ergonomiskt designade.

 

HISTORIA AV FÖRNYELSE

SOUL är en av marknadsledarna inom konsumentelektronik och tillverkning. SOUL har en lång erfarenhet av att leverera innovativ teknik och smarta koncept, exempelvis högkvalitativ audio, brusreducering och trådlösa produkter. Välkända ingenjörer inom ljud tog tillsammans med Grammy Award-vinnande artisten Chris ”Ludacris” Bridges fram den första hörluren från SOUL. Vårt team av ingenjörer och designers är vana vid att tänja gränserna för att ta fram de bästa audioprodukterna för varje livsstil till överkomliga priser. SOULs produkter från förr, i nutid och i framtiden ska vara innovativa, inneha överlägsna egenskaper, ”state-of-the-art” ljud och snygg design och förpackning.