Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Hoya UV-filter UV UX HMC - 55mm
Hoya UV-filter UV UX HMC - 55mm
Hoya UV-filter UV UX HMC - 55mm
Hoya UV-filter UV UX HMC - 55mm

1 / 4

Hoya UV-filter UV UX HMC - 55mm

149 kr
- HOYA standard UV-filter- Lågprofilring- 10-lagers antitireflexbehandling- Effektiv vattenavvisande beläggningHOYA UX UV-filter med ny vattenavvisande beläggning, är en uppdatering av HMC UV (C) -filtret, nu integrerat i den nya instegsklassen UX, t
Läs mer
- HOYA standard UV-filter
- Lågprofilring
- 10-lagers antitireflexbehandling
- Effektiv vattenavvisande beläggning

HOYA UX UV-filter med ny vattenavvisande beläggning, är en uppdatering av HMC UV (C) -filtret, nu integrerat i den nya instegsklassen UX, tillsammans med CIR-PL Slim-filtren. Dessa filter är en helt ny konceptdesignprodukt som är inriktad på användare av filter i instegsklassen, och ger högkvalitetsstandard med grundläggande och moderna funktioner.

"UX" i serienamnet står för "User eXperience", för att indikera alla upplevelser som användare kommer att få genom att använda dessa filter och allt som medföljer. Genom att namnge denna serie UX strävar vi efter att erbjuda användare bättre individuella upplevelser genom alla aktiviteter kopplade till fotografering.

Även om de inte är synliga för ögat, kan UV-strålar påverka bilden när du fotograferar på platser som havs- eller bergsmiljöer, vilket kan leda till suddiga konturer eller bleka och vitaktiga bilder.

UV-filter undertrycker UV-spektrumet i dagsljus, som främst orsakar dåliga effekter på bilderna. Detta filter kan användas med både film- och digitalkameror och garanterar mer livliga bilder. Genom att ständigt ha det monterat, fungerar detta filter dessutom som vardags-linsskydd.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter