Huawei Mate 20 Pro 128 GB, Twilight - OBS Fyndklass 1

Huawei Mate 20 Pro 128 GB, Twilight - OBS Fyndklass 1
Tipsa en vän

-3%

9690 kr
Ord. pris 9990 kr
fr 389 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt
 • AI-fotografering
 • Snabbladdat batteri - 70% på 20 minuter
 • Leica trippelkamera
 • In-screen Fingerprint

Fyndvara Klass 1 – Nyskick

Produkten bär inga spår av användning. Skyddsplast/plombering av yttre emballage har brutits. Är i övrigt i nyskick. Komplett med alla tillbehör.

För mer information om vad våra olika fyndklasser innebär, vänligen besök vår informationssida: Fyndklasser


Välkommen till en högre intelligens

Gränslös mänsklig fantasi, det är inspirationen till den nya HUAWEI Mate20 Pro. Teknikgenombrottet kommer att sudda ut linjerna mellan vad som är möjligt och vad du kan drömma om.
Naturligt mästerverk Ett gjutet mästerverk av 3D-glas med släta kurvor och sömmar som löses upp i designen. Liksom alla konstverk, är HUAWEI Mate20 Pros linjer och funktioner i symmetrisk harmoni.

Fånga ljuset

En hyllning till naturens rika färger, HUAWEI Mate20 Pro finns i 3 livfulla färger. Ljuset reflekteras vackert i en speciell glasstruktur och den tunna designen gör att telefonen är ett nöje att titta på och röra vid.

IP68 Vattentålig

Livet handlar om att utforska. Ta med din HUAWEI Mate20 Pro till stranden eller ut i regnet. Vatten- och dammtåligheten* IP68 betyder att du inte behöver oroa dig för spill, stänk och stötar.
*Betyget är baseras på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter.

Den mest kraftfulla och intelligenta smartphonen någonsin

Den branschledande 7nm-processtekniken i Kirin 980 ger dig en direkt prestandauppgradering för hastighetsförbättring och effektivitet.

Genom att anpassa den avancerade och flexibla CPU- och GPU-multikärnsarkitekturen så har uppgifts- och driftshastigheten för enheten kraftigt ökat. En av pros erbjuder stor AI-databehandling och den andra fokuserar på specifika uppgifter för att skapa enorm effektivitet och en drastiskt förbättrad användarupplevelse.

Ultimat hastighet

HUAWEI Mate 20 Pro är världens första 1.4 Gbps LTE Cat.21-smartphone som stödjer upp till 1.732 Gbps trådlös nedladdningshastigheter. Njut av snabb, sömlös anslutning när som helst och var som helst.
*Data baserad på teoretisk beräkning och prestandan kan variera beroende på den aktuella miljön och användarnas bärarnätverk. Olika för modell och version i olika länder.

Exakt GPS

Genom att använda L1&L5-dubbelfrekvens samtidigt kan HUAWEI Mate20 Pro alltid hitta destinationen med mer noggrannhet och mindre problem även i stadskärnor omgivna av skyskrapor eller vid motorvägens bytespunkter.


Stort batteri och lång hållbarhet

Slitstyrka är alltid symbolen för Mate-serien. Ett större 4200mAh* batteri med smartare AI-strömstyrning täcker dina dagliga arbets- och underhållningsbehov.

Kraft att lita på

40W HUAWEI SuperCharge med TÜV säker snabbladdningscertifiering gör HUAWEI Mate 20 Pro din kraftfulla kompis att lita på. På 30 minuter kan du ladda batteriet upp till 70%.

Ny Leica trippelkamera

Den nya Leica trippelkameran som drivs av AI avslöjar livets drama, textur, färg och skönhet i varje foto. Den 40MP stora RGB-linsen är utformad för olika scenarier, och tar fram detaljer i vardagliga bilder medan 8MP-telefonlinsen fokuserar på dina avlägsna bilder och hela 20MP Leica Ultra Wide Angle Lens är perfekt för landskapsfoto och makrofotografering.

Vidga dina vyer

Låt inte kameran begränsa din vy. Med Leicas ultrabreda vinkellins kan du nu fånga ett imponerande brett perspektiv.

Kom närmare

Fånga detaljer och överraskningar på ett sätt som du inte kunde göra tidigare. Leicas ultrabreda vinkellins fångar extrema närbilder från 2,5 cm. Upptäck världen från ett nytt perspektiv.

AI-fotografering

Genom att känna igen mer än 1500 scenarier och 25 kategorier kan den uppgraderade AI-fotograferingen nu segmentera olika objekt och scener i ett foto. Färger, ljusstyrka och kontrast justeras automatiskt och exakt med ett fantastiskt resultat.

3D selfieskulptör

Genom att analysera tiotusentals ansiktspunkter som upptäckts av den 3D-djupgående kameran, kommer AI-selfiemästaren att skulptera dina porträtt med de mest lämpliga justeringarna. Ny AI-belysning lägger till konstnärliga ljuseffekter och håller ditt ansikte i ett ljust fokus. Lek med ljuset och se vacker ut i alla dimensioner.

Fånga natten

HUAWEI använder avancerad AI bildstabilisering och på så sätt kan HUAWEI Mate20 Pro-nattläge ta otroligt skarpa och fokuserade handhållna bilder i svagt ljus. Nattläget kan även balansera scener med hög kontrast för att presentera fantastiska bilder i varje inställning.

AI-bioläge

För att filma med telefonen och få mer som en film, erbjuder HUAWEI Mate20 Pro det klassiska 21:9-filmförhållandet och HDR-alternativet för att skapa underbara videos med överlägsen klarhet.

3D Face Unlock

Ett steg framåt i noggrannhet och säkerhet. Tack vare 3D-djupgående kamera, som kan projicera över 30 000 punkter, känner din HUAWEI Mate20 Pro igen dig enkelt och snabbt låser upp din telefon på en halv sekund. Ditt ansikts-ID kan även användas för att säkert komma åt en privat skärm som innehåller låsta appar och personuppgifter.

In-screen Fingerprint

Med den ergonomiska designen och dynamisk tryckavkännings-teknik behöver du bara höja fingret och trycka på skärmen, telefonen kommer då att låsas upp säkert och direkt.

Låt din leksak komma till liv

Skanna en leksak med den 3D-djupgående kameran för att skapa en AI-levande modell. Du kan inte bara ta bilder på men även spela in det som rör sig och dansar på ditt skrivbord. Njut av det roliga med interaktion och dela det med dina vänner.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 3291 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1677 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 861 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 389 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »