Köp iPad online

iPad till bra priser


Apple kombinerar otrolig design och funktionalitet med iPad och har skapat en surfplatta som passar utmärkt för såväl vuxna som barn. En iPad är lättanvänd och har alla de funktioner du vill ha i en tablet. Det finns flera olika modeller så att du kan hitta en som passar dig.

Senaste iPad Pro är för dig som vill ha ett riktigt kraftpaket med rejäl skärm. iPad Air passar dig som vill ha en ganska stor skärm men ändå vill kunna bära med dig din tablet överallt. iPad mini är perfekt för dig som vill ha en något större skärm än din telefon och vill kunna surfa smidigt var du än är. »Läs mer om de olika varianterna
  • Apple iPad 10.2" 32GB (7th Generation)

    Den populäraste iPad-modellen är bättre än någonsin, med en större 10,2-tums Retina-skärm¹, stöd för Smart Keyboard och Apple Pencil² och otroligt mångsidiga iPadOS. Skapa, lär dig saker, jobba och spela som aldrig förr på den uppslukande 10,2-tums Retina-skärmen¹. Stöd för Smart Keyboard och Apple Pencil². Och över en miljon appar i App Store, även Apple Arcadespel. Kamera ...

    3628 kr
    Rek. pris 4149 kr

iPad mini 4

Böcker

 

Om iPad

Apple ligger alltid i framkant när det kommer till design och användarvänlighet. iPad är skapade för att kunna användas av såväl tekniknördar som små barn och kombinerar mjukvara och hårdvara till perfektion. Beroende på vilken modell du väljer får du lite olika funktioner men samma system så du enkelt kan byta upp eller ner dig om det skulle behövas.

Apples enheter laddas med hjälp av en lightning kabel som du får med i köpet. Skulle du behöva en extra har vi flera olika prisvärda laddare till iPad.

iPads har ett bra andrahandsvärde jämfört med andra surfplattor på marknaden tack vare byggkvaliteten.

iPad Pro

iPad Pro är Apples senaste surfplatta och släpptes i november 2015. Med en 12,9” Retina-skärm har den en av marknadens största displayer. Den finns i versionerna 32GB och 128GB för WiFI och endast 128GB för 4G. Som de andra iPadsen är den gjort i aluminuim och du kan välja på färgerna rymdgrå, guld och silver.

iPad Pro har ett A9X-chip som ger dig en otroligt snabb processor och hanterar grafik oå absolut bästa sätt. Naturligtvis har den fingeravtryckläsare för upplåsning och identifikation. Du kan köpa en pen till iPad Pro som möjliggör ännu fler funktioner. Speciellt för dig som använder din surfplatta i jobbet eller för att vara kreativ.

iPad Air

iPad Air och Air 2 är mångsidiga surfplattor med en otroligt slimmad design. Retina-skärmen är 9,7 tum stor med otrolig färgåtervinning och större kontrast. iPad Air 2 har dessutom Antireflexbehandling och är utrustad med ett A8X-chip som ger dig 1,4X snabbare processor och kraftfullare grafik. Det finns olika versioner av plattorna 32GB och 64GB med eller utan 4G finns för båda men endast Air 2 har 128GB.

iPad Air och Air 2 är utmärkta allround-tablets som lika gärna kan användas för film och spel som för jobb eller surf.

iPad mini

De minsta av Apples iPads. iPad mini 2/4 är otroligt lätta och har en väldigt slimmad design. De har en 7,9” retina-skärm med otrolig färgåtervinning. Fördelen med iPad mini2 och mini 4 är att den slimmade designen gör att du utan problem kan ha med dig din iPad överallt. Båda plattorna kan du få med eller utan 4G i 16GB och 64GB versionerna och iPad mini 4 även med 128GB.

Apple har försett båda modellerna med två kameror så att du alltid kan fånga ögonblick eller använda din iPad till Facetime. Med den bakre kameran kan du dessutom ta panoramabilder. iPad mini 4 har fingeravtrycksläsare och ett A8 chip för kraftfullare processor och snabbare grafik.