Tillbaka till toppen
iPhone 11 64GB

1 / 1

iPhone 11 64GB

4 590 kr
iPhone 11 64GB Black   Skickgradering A (Mycket bra skick): Rekonditionerad telefon i mycket bra skick. Din telefon kommer vara nästan helt utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabe
  • 12 månaders garanti
  • Skickgradering A: (Mycket bra skick)
  • Skärm: 6.1" Liquid Retina IPS LCD
  • Kamera: 12 MP (Wide) + 12 MP (Ultrawide)
  • Lightning kabel ingår
Läs mer

iPhone 11 64GB Black

 

Skickgradering A (Mycket bra skick):

Rekonditionerad telefon i mycket bra skick. Din telefon kommer vara nästan helt utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabel ingår.

 

Att köpa en smartphone av Returhuset:

Vi på Returhuset är återbruksnördar och driver därför en egen verkstad för rekonditionering av begagnade telefoner. Alla telefoner testas noggrant med vårt diagnostikprogram och eventuella fel åtgärdas av våra tekniker innan försäljning. Kan vi inte rädda en telefon så används denna till reservdelar för att maximera återbruket. Glöm inte att komplettera med ett bra skal eller skärmskydd.

 

Om iPhone 11


6,1 tums skärm

IPhone 11 har ingen hemknapp – utan är täckt med en Liquid Retina HD-skärm med True Tone-teknik. Enheten är känd för sin fantastiska färgåtergivning och ljusstyrka. Kamerorna tillsammans med HD-skärmen ger dig ett proffsigt resultat på alla dina bilder i ultravidvinkelsobjektiv.

Face ID

Med Face ID behöver du endast titta på din telefon för att låsa upp den. Detta kan du även kombinera med applikationer som även använder Face ID som lösenord – tryggaste tekniken för identifiering och dessutom så enkelt. Iphone 11 är nu 30% snabbare, fungerar på längre håll och från fler vinklar än hos tidigare iPhone-modeller. 

Kamerorna

Med sin 12Mpx dubbelkamera kan du räkna med kvalitet ut i fingerspetsarna. Iphone 11 ger dig en unik vidvinkel och teleobjektiv som fånga upp fyra gånger mer av det du ser. Tackat vare den nya funktionen ”Nattläge” kommer du även ha skarpt resultat i mörk omgivning. Nytt är också att du nu kan spela in video i 4K med Dolby Vision. Detta är den högsta kvalitén någonsin i en smartphone.

 

Hastighet före allt

Är du en frekvent mobilanvändare? Då är iPhone 11 det perfekta valet för dig! Den är ännu snabbare och arbetar så energieffektivt som möjligt så att batteriet håller lägre. Det betyder att den här telefonen alltid garanterar dig hög prestanda för krävande funktioner och spel. För hastigheten står ett A13 Bionic-chip.

Ladda trådlöst

Glöm alla sladdar med den nya QI-tekniken som tillåter dig ladda telefonen trådlöst. 

Snabbfakta

  • 12 månaders garanti
  • Skickgradering A: (Mycket bra skick)
  • Skärm: 6.1" Liquid Retina IPS LCD
  • Kamera: 12 MP (Wide) + 12 MP (Ultrawide)
  • Lightning kabel ingår

Identifikation

EAN 0190199221147
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner