Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Iphone 7 32GB Space grey

Till kassan

Se även

Iphone 7 32GB Space grey

(0)
Skriv en recension
-15%
3644 kr
Rekommenderat pris: 4290 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Telegrossen AB

IP67-klassificering, Retina HD Multi-Touch-skärm med IPS-teknik och Apples självklara design gör att iPhone 7 är enkel att älska. Den är även utvecklad med telephoto-teknik som ger dig 2x optisk zoom och är den första iPhonen med stereohögtalare.

IPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Den har helt nya avancerade kamerasystem. Den har den bästa prestandan och batteritiden någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen vi gjort. Den tål stänk och vatten.1 Och den ser precis lika mäktig ut som den är. Det här är iPhone 7.

Specifikationer:

Skärm
4,7"
1334 × 750, 326 ppi
Retina HD Multi-Touch-skärm med IPS-teknik

Processor
Apple A10 Fusion
2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephyr)
4-kärnig

RAM-minne
2 GB

Lagring
Intern lagring 32GB

Kamera
Bakre kamera 12 MP, f/1.8
Främre kamera 7 MP, f/2.2

Kommunikation
Trådlöst nätverk 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band
Bluetooth 4.2
4G
3G
2G (GSM)

Batteri
Li-jon 1960 mAh
Laddartyp Apple Lightning

Mått
Bredd 67,1 mm
Höjd 138,3 mm
Djup 7,1 mm
Vikt 138 g

Övrigt
iOS 10.0.1, uppgraderbar till senaste iOS
Nano-SIM
Damm- och vattenresistans klass IP67
Siri
Fingertrycksavläsare (front)
Accelerometer
Gyro
Barometer
Garanti 1 år


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Ångerrätt/retur Ångerrätten gäller inte för följande typer av varor: Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl (exempelvis in-ear hörlurar), mobiltelefoner och Surfplattor. Om en vara har förseglats får Kunden inte bryta förseglingen om denne vill kunna utöva sin ångerrätt. Rätten att ångra sig upphör alltså när Kunden bryter förseglingen. Med försegling avses även teknisk plombering (exempelvis serienummer). Vid utövande av ångerrätten Vid returfrakt och support ärenden debiteras kund 200 kr inkl moms. Vid retur ansvarar kund för att packa produkten ordentligt. Butiken skickar ut förbetald och utskriven fraktsedel så att kund enkelt kan skicka produkter tillbaka. Vid förlorad försändelse tillämpar man fraktbolaget rutiner och regler. Varor skickas alltid åter med retursedel av kund på egen risk. Kunden ansvarar för varans skick efter det att Kunden har mottagit varan, samt under returfrakten. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Om du skickar tillbaka en vara som inte kan säljas som ny kommer vi att debitera dig för den kostnad som värdeminskningen innebär för oss. På det belopp som ska återbetalas har Säljaren rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, kan variera mellan 20-80%, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att Kunden har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.