Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

iPhone 8 64GB

1990 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Returhuset

Bevaka produktens pris

iPhone 8 64GB Gold


Skickgradering B:
Begagnad telefon i bra skick. Din telefon kan ha mindre kosmetiska repor. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Laddare ingår.

Att köpa en smartphone av Returhuset:
Vi på Returhuset är återbruksnördar och driver därför en egen verkstad för rekonditionering av begagnade telefoner. Alla telefoner testas noggrant med vårt diagnostikprogram och eventuella fel åtgärdas av våra tekniker innan försäljning. Kan vi inte rädda en telefon så används denna till reservdelar för att maximera återbruket. Glöm inte att komplettera med ett bra skal eller skärmskydd.

Om iPhone 8


4,7 tums skärm
Telefonen har en smart hemknapp och är täckt utav en Retina HD-skärm med 3D Touch som garanterar dig knivstark upplösning. Enheten är utrustad med ännu bättre dubbelkamera med porträttläge som ger dig möjligheten att ta grymt bra bilder och video på professionell nivå. För att ge användaren den bästa tittarupplevelsen har denna enhet dessutom True Tone-teknik, som anpassar färger och ljusstyrkan efter din omgivning.
 
Touch ID
Med hemknappens unika funktion Touch ID behöver du endast en enkel beröring för att låsa upp, göra inköp eller få tillgång till fingeravtrycktsskyddat material och appar. Touch ID ger dig möjligheten att använda ditt unika fingeravtryck som lösenord – säkert och enkelt.
 
Kamerorna
Den bakre 12 megapixels kameran gör det möjligt att spela in video i 4K, detaljer man vanligtvis inte kan se med blotta ögat. Medan det främre på 7 megapixlar ger dig möjligheten för FaceTime i HD och att fota selfies i porträtt läge. Med smartare bildprocessor än tidigare är det nu lättare att ta bild på objekt även i full rörelse. iPhone 8 ger dig det ultimata för att kunna ta proffsiga bilder var du än befinner dig.

Hastighet före allt
Är du en frekvent mobilanvändare? IPhone 8 är ett bra val för dig! Den är hela 70 procent snabbare än de föregående IPhone modellerna. Det betyder att den här telefonen alltid garanterar dig hög prestanda. För hastigheten står ett A11 Bionic-chip.

Ladda trådlöst
Glöm alla sladdar med den nya QI-tekniken som tillåter dig ladda telefonen tråd.

 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.