Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

iPhone 8 64GB

Till kassan

Se även

iPhone 8 64GB

(0)
Skriv en recension
3190 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Returhuset

  

Begagnad IPhone 8 graderad B

B Detta är telefoner med lite/normalt slitage men ingenting som påverkar användandet av telefonen. Här kan finnas några repor, mindre bucklor och andra mindre märken. 

12 megapixel kamera 
12 megapixel kamera som tar grymma bilder, men även videofilmer i 4K upplösning. Med en 4,7 tums Retina HD skräm med 3D Touch får du avancerad styrning och en knivskarp True tone upplösning. 

4,7 tums skärm 
4,7 tums-skärm med den föregående Retina-HD tekniken där du erbjuds av knivskarp kvalité och färger som är rättvisande. Även med 3D Touch teknik för att få en mer avancerad styrning. 

Touch ID 
Nu finns även Touch ID tillbaka som låter dig verifiera dig med att enkelt lägga ett finger på hemskärmen. Detta kan du även använda i hemsidor och applikationer istället för att ange ett lösenord – smidigt och säkert. 

Kamerorna 
IPhone 8 erbjuder en 12 megapixel kamera bak med vidvinkel som låter dig att foton med bra ljus och skarp kvalité. Samtidigt har du en 7 megapixel kamera fram, för att kunna ta den snygga selfien du förtjänar.  
 
Hastighet framför allt 
A11 Bionic-chippet är en av de världsledande processorerna som erbjuder smart teknik och prestanda. Med speciellt utformat energispar-läge kommer du få maximal batteritid men samtidigt hög prestanda när du behöver det. 

  

Vad som ingår 

  • USB-kabel inklusive adapter (Ej original) 
  • Observera att hörlurar inte medföljer 
  • Telefonerna säljs utan manual och originalemballage 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.