Tillbaka till toppen
iPhone XS MAX 64GB

1 / 1

iPhone XS MAX 64GB

4 790 kr

-11%

5 390 kr
iPhone XS MAX 64GB Gold Skick: A+ (Nyskick) Rekonditionerad telefon i Nyskick. Din telefon kommer vara utan synliga tecken av användning. Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabel ingår. Att köpa en smartphone
  • 12 månaders garanti
  • Skickgradering: A+ (Nyskick)
  • Skärm: 5,8" Super Retina OLED HDR10
  • Kamera: 12 MP (wide) + 12 MP (ultrawide)
  • Lightning kabel ingår
Läs mer

iPhone XS MAX 64GB Gold


Skick: A+ (Nyskick)

Rekonditionerad telefon i Nyskick. Din telefon kommer vara utan synliga tecken av användning.
Vi lämnar 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp. Lightning-kabel ingår.


Att köpa en smartphone av Returhuset:

Vi på Returhuset är återbruksnördar och driver därför en egen verkstad för rekonditionering av begagnade telefoner. Alla telefoner testas nogrannt med vårt diagnostikprogram och eventuella fel åtgärdas av våra tekniker innan försäljning. Kan vi inte rädda en telefon så används denna till reservdelar för att maximera återbruket. Glöm inte att komplettera med ett bra skal eller skärmskydd.

 

Om iPhone XS 

 

6,5 tums skärm

IPhone XS Max har ingen hemknapp – utan endast en fulltäckande Super Retina OLED med Multi-Touch. Med kameror i högklass går kamerorna hand i hand med skärmen.

 

Face ID
Med Face ID behöver du endast titta på din telefon för att låsa upp den. Detta kan du även kombinera med applikationer som även använder Face ID som lösenord – säkert och enkelt.

 

Kamerorna

Den dubbla 12 megapixels kameran där bak, med den unika fotograferingsprocessorn och möjligheten till att spela in video i 4K, blottas detaljer man vanligtvis inte kan se med ögat. Filma video i slow- eller fastmotion och ta porträtt på gallerinivå. Det ultimata för att kunna ta proffsiga bilder var du än befinner dig.

 

Hastighet före allt

Är du en frekvent mobilanvändare? IPhone XS Max är det perfekta valet för dig! Den är hela 70 procent snabbare än de föregående IPhone modellerna. Det betyder att den här telefonen alltid garanterar dig hög prestanda. För hastigheten står ett A12 Bionic-chip.

 

Ladda trådlöst

Glöm alla sladdar med den nya QI-tekniken som tillåter dig ladda telefonen trådlöst.

Snabbfakta

  • 12 månaders garanti
  • Skickgradering: A+ (Nyskick)
  • Skärm: 5,8" Super Retina OLED HDR10
  • Kamera: 12 MP (wide) + 12 MP (ultrawide)
  • Lightning kabel ingår
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner