Jabees Firefly Crystal Clear - 5.0 BT True Wireless

899 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • True Wireless-hörlurar med grymt ljud
 • Utmärkt snabbladdning
 • Bluetooth 5.0
 • Röstkontrollerad AI
 • Ambient Sound Mode
 • Perfekt passform
 • Upp till 16 timmars uppspelning

Jabees Firefly - Avancerade True Wireless-hörlurar med ambient ljudläge


Befinn dig i två världar samtidigt! Dröm dig bort till din favoritmusik, samtidigt som du är fullt medveten om din omgivning när du behöver det! Firefly erbjuder ett förstklassigt grafen-ljud, ambient ljudläge som filtrerar externt oljud för extra säkerhet under utövandet av sport, samt är speciellt framtagna efter dina öron för optimal komfort.


Med upp till hela 16 timmars uppspelningstid, stöd för snabbladdning, samt obrytbar Bluetooth 5.0-anslutning levererar Firefly den perfekta hörluren för daglig användning.


Firefly har fått fantastiska recensioner från välkända källor som Forbes, AppleWorld.Håll dig medveten om omgivningen
Studier visar att cirka 8% av fotgängare som utsätts för olyckor orsakats av användande av elektronik. Firefly vill sänka detta antal med det speciellt framtagna ljudläget som låter dig upptäcka ljud i din omgivning.
Denna funktion låter externt ljud filtreras genom hörluren så löpare, cyklister och pendlare håller sig vaksamma i trafiken, och omgivningen, samtidigt som favoritmusiken kan avnjutas.


Intuitiv kontroll
Aktivera ambient ljudläge (hör omgivningen): Dubbelklicka på den högra MF (multifunktions)-knappen
Höj ljudet: Håll inne den högra knappen. Sänk ljudet: Håll inne den vänstra knappen. Nästa låt: Håll inne den vänstra MF-knappen i två sekunder. Besvara ett inkommande samtal: Klicka på den högra MF-knappen. Automatisk anslutning: Ta bara ut Firefly ur laddningsfodralet och de kommer automatiskt ansluta till din parkopplade enhet på bara några sekunder


Håll dig uppkopplad hela dagen
Tack vare det smarta laddningsfodralet får du kraft i upp till 16 timmar. Perfekt för dig som vill njuta av musik och handsfree-samtal under hela dagen!


Till skillnad från andra trådlösa hörlurar har Jabees arbetat hårt, tillsammans med leverantörer och specialister, för att utveckla ett högpresterande, och högteknologiskt, batteri av högsta kvalité. Efter bara 10 minuters laddning kan du njuta av upp till två timmars uppspelningstid, och efter cirka 30 minuters laddning kan du spela musik i upp till fyra timmar.


Röstkontrollerbar AI
Firefly är kompatibel med Siri och Google Assistant. Detta låter dig få tillgång till dina "personliga assistenter" snabbt och enkelt, via ett knapptryck. Få all information som du behöver direkt i dina öron. Du kan till exempel planera en helgutflykt med dina vänner handsfree! Få kontakt med Siri eller Google Assistant med ett enkelt knapptryck för att se helgens kommande väder och hör vem av dina vänner som är lediga för att umgås.


Utformad för optimal och säker passform
Cykla, klättra, styrketräna eller vandra utan rädslan att tappa dina hörlurar. Med mer än 14 års erfarenhet i bagaget har Jabees tagit fram de bästa öronpluggarna för att skapa den perfekta passformen för dina öron. Detta gör att de sitter fast, och säkert, i dina öron även under de mest intensiva aktiviteterna. Under skapandet av Firefly testades produkten av fler än 100 personer för att hitta den mest optimala passformen för bekväm användning, varje dag.


Grafen-förbättrat ljud
För att passa de optimalt sittande öronsnäckorna behövdes även ett optimalt ljud av hög kvalité. Firefly har använt sig av grafen (graphene) för att skapa ett gediget nanomembran som är 100 gånger hårdare än stål, och har väldigt låg vikt.
Genom att utnyttja detta material förbättras ljudkvalitén, diskanten och möjligheten att stänga ute oljud ökar markant.


Obrytbar anslutning med Bluetooth 5.0
Stör du också dig på när ljudet inte synkar med videon som du tittar på? Eller när Bluetooth-anslutningen bryts, eller laggar, så din musikupplevelse försämras? Fördröjningar av ljud och ostabila anslutningar är ofta stora problem för Bluetooth-enheter. Denna typ av bekymmer blir ett minne blott tillsammans med Firefly!


Firefly är utvecklad med den senaste Bluetooth 5.0-anslutningen och har en generös räckvidd på upp till 10 meter! Bluetooth 5.0 ger en två gånger snabbare anslutning, och dataöverföring, i jämförelse med Bluetooth 4.2. Du behöver inte oroa dig för störningar igen! Med Fireflys automatiska parkopplings-mjukvara behöver du endast ta ut hörlurarna ur fodralet för att de automatiskt ska återansluta till din parkopplade enhet. Detta sker på bara några sekunder! 


Perfekt för sport och fritidsaktiviteter
Håll dina hörlurar torra, även när du inte är det. Firefly är IPX5-vattentäta. Detta betyder att Firefly kan utstå trycket av en pumpande vattenslang i minst tre minuter! Dina hörlurar kanske inte kommer få erfara ett möte med en vattenslang under sin livstid, men detta gör att du kan känna dig säker med att använda Firefly även när det regnar.
Tillskillnad från många andra hörlurar som går sönder av vatten, svett eller hög luftfuktighet är Firefly även skyddade med en nano-beläggning av LIQUIPEL för att skydda dem mot hårda prövningar.


Även om du blir blöt så kommer Firefly inte bli det. I kombination med den ambienta ljudteknologin är Firefly den perfekta, säkra hörluren när du utövar aktiviteter ute i naturen. Lägg full fokus på löpningen, cyklingen, eller din favoritsport, utan att behöva oroa dig för att hörlurarna ska gå sönder.


Telefonsamtal i båda dina öron
Ge dina vänner och bekanta din fulla uppmärksamhet! Firefly har skapats med den senaste teknologin inom telekommunikation för att låta dig ringa samtal utan konstigheter.
Ring upp dina nära och kära, och tala enkelt via båda öronsnäckorna.


Tillgänglig i två färger
Firefly finns tillgänglig i färgerna Crystal Clear (med en häftig transparent design) och Piano Black (med en stilren design i svart).


Vad ingår?
1 x Firefly Earbuds
1 x Laddningsfodral
1 x Förpackning
1 x Användarmanual
1 x Micro USB-kabel
3 x Skålformade öronpluggar i gummi (S, M, L)


Tillsammans med tillbehören blir det superenkelt att ansluta och aktivera Firefly på direkten.


Specifikationer


Ljud
• Brusreducering: Ja
• Frekvensomfång: 20Hz~20kHz
• Högtalarsensitivitet: 98±3dB
• Mikrofonens frekvensomfång: 200Hz~10kHz
• Mikrofonens känslighet: -42±3dB


Passform & komfort
• Öronpluggar: 3 set med kulformade öronpluggar, 3 set med skålformade öronpluggar
• Automatisk påslagning: Ta ut hörlurarna från laddningsfodralet
• Automatisk avstängning: Placera hörlurarna i laddningsfodralet
• Vattentålig: Ja (Liquipel nano-beläggning, IPX5)


Batteri
• Kapacitet: Upp till fyra timmars uppspelningstid, och upp till 16 timmar med laddningsfodralet
• Charging Time: Around 30 minutes


Anslutning
• Bluetooth-version: 5.0
• Räckvidd: Upp till 10 meter (i öppna ytor)
• Bluetooth sändningsfrekvens: 2.4GHz - 2.48GHz
• Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HSP, HFP


I förpackningen
• 1 x Jabees Firefly
• 1 x Laddningsfodral
• 1 x USB-kabel för laddning
• 3 x Set med skålformade öronpluggar
• 1 x AnvändarmanualNedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Fick hem dessa idag. Hade tänkt beställa de svarta men de tog slut innan jag hann lägga beställningen, så det fick "crystal clear" varianterna. Jag måste säga att se väldigt snygga ut (speciellt om man uppskattar de tekniska bitarna på insidan). Dosan de laddas i får plats i handen och känns välgjord. Magneterna som håller hörlurarna på plats är också riktigt bra, vilket är ett plus. Det finns fyra olika storlekar på "pluggarna". De näst största passar mig hur bra som helst. Men det viktigaste av allt: ljudet. Jag är ingen "audiophile" men för mig är ljudet strålande. Basen är t.ex. otroligt bra med tanke på hur små de ändå är. Rekommenderar köp starkt!

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 360 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 211 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 129 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 72 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »