Tillbaka till toppen
Jabra Eclipse Bluetooth-headset Vit
Jabra Eclipse Bluetooth-headset Vit
Jabra Eclipse Bluetooth-headset Vit
Jabra Eclipse Bluetooth-headset Vit

1 / 4

Jabra Eclipse Bluetooth-headset Vit

690 kr

-8%

749 kr
Jabra Eclipse Bluetooth Headset - Vit Detta eleganta och stilrena Jabra Eclipse Bluetooth Headset i vitt är speciellt designat för överlägsen brusreducering och röststyrningsfunktioner. Med en pålitlig och stark trådlös Bluetooth-anslutning
  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
Läs mer

Jabra Eclipse Bluetooth Headset - Vit


Detta eleganta och stilrena Jabra Eclipse Bluetooth Headset i vitt är speciellt designat för överlägsen brusreducering och röststyrningsfunktioner. Med en pålitlig och stark trådlös Bluetooth-anslutning och långvarig samtalstid i HD-tydlighet tar Jabra Eclipse dig igenom hela dagen, på bara en laddning. 


Enkel tillgänglighet


Tänk dig att hela tiden vara uppkopplad mot telefonsamtal, viktig e-post och meddelandeaviseringar samt musik utan att behöva sträcka dig efter din telefon! Jabra Eclipse ansluter sömlöst till Google Assistant eller Siri – all assistans finns bara ett knapptryck bort!


Långlivat batteri


Jabra Eclipse ger dig friheten att vara uppkopplad hela dagen, med upp till häpnadsväckande 10 timmars samtalstid – headsetet kommer med ett vackert laddningsfodral med kapacitet för sju timmars laddning. Det har också en standby-tid på hela 3 dagar och tar bara 3 timmar att ladda tillsammans med laddningsfodralet. 


Ljud i HD-kvalitet


Till skillnad från många andra trådlösa hörlurar så har Jabra Eclipse Headset två förstklassiga högteknologiska mikrofoner som ser till att samtalsljudet är kristallklart, genom att de eliminerar onödiga bakgrundsljud. Dessutom enheten utrustad med Digital Signal Processing-teknologi (DSP) som digitalt optimerar rösten och musiken samt dämpar ekon, vilket ger dig den ultimata ljudupplevelsen. 


Snyggt och stilrent


Jabra Eclipse erbjuder en överraskande kraftfull ljudteknologi tillsammans med både professionalism och elegans. Den lätta stilrena designen håller uppe både stil, kvalitet och komfort!

Snabbfakta

  • Snabb Leverans
  • 14 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar

Identifikation

EAN 5707055040788
Tillverkarens artikelnummer 100-98200001-60
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner