Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Jabra Evolve2 75 Trådlöst Headset med stativ USB-C - svart
Jabra Evolve2 75 Trådlöst Headset med stativ USB-C - svart

1 / 2

Jabra Evolve2 75 Trådlöst Headset med stativ USB-C - svart

3 790 kr
Det här smarta headsetet har utformats särskilt för hybridarbete. För att hålla dig uppkopplad och produktiv. Från dagens första samtal till det sista tåget hem. Med allt som händer under en dag. Oavsett om du ringer in från ett högljutt hem, jobbar
Läs mer

Det här smarta headsetet har utformats särskilt för hybridarbete. För att hålla dig uppkopplad och produktiv. Från dagens första samtal till det sista tåget hem. Med allt som händer under en dag. Oavsett om du ringer in från ett högljutt hem, jobbar på en plats med delad arbetsyta eller försöker koncentrera dig i en livlig öppen kontorsmiljö är Evolve2 75 perfekt för dina behov.

 

Jabra har skapat en revolutionerande ny dual-foam-teknik med en ergonomisk design på öronkåporna och med ett omdesignat mönster på öronkuddarna i konstläder för bättre ventilation. Allt för din komfort, från det första samtalet till det sista. Deras ingenjörer har lagt mycket tid på att undersöka olika vikter, konsistenser och densiteter på memoryskum för att optimera ljudprestandan. Samtidigt kom de på en fantastisk idé för bättre komfort. Genom att kombinera hårt skum på utsidan och mjukt skum på insidan av öronkuddarna ger dessa hörlurar en otrolig ljudisolering och bästa möjliga komfort, hela dagen. På så sätt får du ännu bättre aktiv bullerdämpning (ANC) i ditt headset, som du kan ha på dig så länge du vill.

 

Arbetssamtalen kan ibland tas i högljudda och störande miljöer varför Jabra har utvecklat Evolve2 75 med åtta strategiskt placerade mikrofoner och avancerad strålformningsteknik så att du hörs tydligt även om barnen är hemma, tåget är överfullt eller det är livligt på kontoret. Evolve2 75 uppfyller Microsofts Open Office-krav. Därför är det idealiskt att använda i livliga öppna kontorsmiljöer. Jabras avancerade trippeldigitala chips har en banbrytande helt ny Jabra-algoritm som förbättrar skillnaden mellan röst och bakgrundsljud för att dina samtal ska bli ännu tydligare.

 

Ibland måste du ta samtal eller hitta fokus i mindre idealiska miljöer. Men med fullt justerbara Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC)™ behöver du inte oroa dig för hur (och var) du arbetar. Använd appen Sound+ för att välja bullerdämpningsnivå och låt din avancerade dubbelhybrid-ANC hjälpa dig att skydda ditt fokus.

 Allmänt
Modell:
Evolve2 75
Produkttyp: Bluetooth-hörlurar
Kompabilitet: iPhone, Android, Mac, Windows
Max. arbetsavstånd: Upp till 30 m
Hörlursmodell: On-Ear med huvudbåge
Huvudenhetens mått (B × H × D): 145mm x 67mm x 190mm
LED-funktioner: Busylight, Indikering av dockning i bordsställ, Inkommande samtal, Microsoft Teams-aviseringar (SKU-specifik)
Material: Vadderad öronkudde med konstläderöverdrag, Huvudbåge av ultramjukt skummaterial med överdrag av färgmatchande konstläder, Skjutbar arm av metall
Kabellängd (laddningsstation): 1,2 m
Produktgaranti: 2 år

Ljud
Aktiv bullerdämpning: Jabra Advanced ANC™ med 4 av enhetens 8 mikrofoner
HearThrough: Ja
Högtalarstorlek: 40mm
Högtalarens maximala effekt: 30 mW
Högtalarens frekvensområde: 20Hz - 20000Hz
Högtalarens bandbredd (i musikläge): 20Hz - 20000Hz
Högtalarens bandbredd (i samtalsläge): 100Hz - 8000Hz
Ljudkodec som stöds: AAC, SBC
Mikrofontyp: Bommikrofon, 4 analoga MEMS-mikrofoner/4 digitala MEMS-mikrofoner
Mikrofonkänslighet: -35 dBv/Pa (analog mikrofon) / -26 dBFS/Pa (digital mikrofon)
Mikrofonernas frekvensområde: Analog 5Hz - 20000Hz | Digital 100Hz - 8000Hz
Hörselskydd: PeakStop™, EU noise at work, G616, Jabra SafeTone™
Certifiering: Microsoft Teams (SKU-specifikt), MFi, Zoom, Amazon Alexa

Programvara och appar
Kompatibla programvaror och/eller appar: Jabra Direct, Jabra Sound+, Jabra Xpress
Inbyggd Alexa: Ja
Bluetooth-version: Bluetooth 5.2

Batteri
Batterityp: Litiumion
Drifttid: Upp till 36 timmar
Laddningstid (full): 160 minuter


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner