Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
JAYS Högtalare s-Go One, Black Trådlös 2x3W Svart

1 / 1

JAYS Högtalare s-Go One, Black Trådlös 2x3W Svart

598 kr
JAYS Högtalare s-Go One Ditt bärbara party 10 timmars speltid Skandinavisk design Ditt bärbara party Om du letar efter en bra, bärbar trådlös högtalare utan att behöva tömma plånboken, så är s-Go One för dig. Den är utrustsad med en
Läs mer

JAYS Högtalare s-Go One

  • Ditt bärbara party
  • 10 timmars speltid
  • Skandinavisk design

Ditt bärbara party
Om du letar efter en bra, bärbar trådlös högtalare utan att behöva tömma plånboken, så är s-Go One för dig. Den är utrustsad med en integrerad klass D-förstärkare som driver två kraftfulla högtalare och en passiv basreflektor, som ger dig kvalitetsljud när du är i farten. Tillräckligt liten för att glida ner i en liten väska eller en redan fylld resväska, ta partyt med dig vart du än går. Levereras med ett resefodral som gör den lätt att bära.

10 timmars speltid
Med tio timmars speltid och sex månader standby på en enda laddning, låter s-Go One dig gå igenom de längsta spellistorna och njuta av en hel dags bra ljud, utan att behöva oroa dig för batteriets livslängd. Den perfekta utomhuskamraten för picknick i parken, eftermiddagar på stranden och kvällar ute vid en eld.

Behöver du ringa ett samtal när du är på språng? Inget problem. Med en inbyggd mikrofon kan du ringa handsfree med bara en knapptryckning.

Skandinavisk design
Ren, enkel och funktionell - s-Go-seriens diskreta estetik är en hyllning till skandinavisk designfilosofi och vårt svenska arv. Dess strömlinjeformade former inspirerades av samtida trender, medan dess färgpalett påverkades av arkitektur- och gatustilarna i Köpenhamn och Göteborg - utan tvekan de två mest berömda nordiska kuststäderna.

Högtalaren är designad med både funktion och form i åtanke, och är utformad för enkelhet och njutning medan den förblir exceptionellt behagliga för ögonen. Utan tvekan är s-Go-serien högtalare som kommer att liva upp varje tillfälle och fylla alla rum.

Ingår i förpackningen
s-Go One
resefodral
laddningskabel
användarmanual

Specifikationer
Element och storlek: 2x Ø32mm fullregister + passiv basreflektor
Högtalarimpedans: 4Ohm
Högtalarkänslighet: 82dB (1W / 1m)
Förstärkare: 2 x 3W stereoförstärkare (klass D-prestanda)
Frekvensomfång: 75Hz - 15KHz (-3dB)
Trådlös anslutning: Bluetooth v4.2 BLE
Trådlös codec: SBC-codec
Bluetooth®-räckvidd: Upp till 20 m
Kompatibel med: iOS / Android Mac / PC
Mikrofon: Ja
Batterityp: Li-ion 2200mAh (3,7V)
Speltid: 10 timmar
Laddningstid: 2,5 timmar för att ladda helt
Standbytid: Upp till 6 månader (avstängd)

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner