Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black

-40%
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
JBL CLUB 950NC Wireless Over-Ear Black
1490 kr
Rekommenderat pris: 2490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Get lost in your music
  • Adaptive Noise Cancelling
  • All-day wear

Förflytta dig ända fram till scenen. De eleganta JBL CLUB 950NC-hörlurarna är inspirerade av musikproffs och har legendariskt JBL Pro Sound och Hi-Res-ljud, vilket gör det enkelt att lämna världen bakom sig alla 55 timmarna Bluetooth-speltid, tack vare adaptiv brusreducering, sköna over-ear-kåpor och en hopfällbar, bärbar design. Och EQ-personanpassning och basförstärkning med en enda knapptryckning garanterar att varje kristallklar ton låter som om den spelas bara för dig.


Försvinn i din musik
Sätt på dig JBL CLUB 950NC-hörlurarna och ta scenen till dig. Legendariskt JBL Pro-ljud och Hi-Res-ljud ger dig ett brett spektrum av detaljer och tydlighet för den ultimata lyssningsupplevelsen.


Anpassning av brusreducering
Vill du ha en lugn resa till jobbet? Distraktionsfria studier? Vi fixar det. Stäng ute världen runt dig och försvinn in i din favoritmusik. Håll bara ner Smart Ambient-knappen i några sekunder för att komma till din lyckliga plats.


Kan bäras hela dagen
De bästa hörlurarna är de du glömmer att du har på dig. JBL CLUB 950NC-hörlurar är vadderade och ovala, och passar bekvämt över öronen. Och de erbjuder den högsta designfaktorn att matcha, tillverkad av högkvalitativa material inklusive metallgångjärn och en accentram.


55 timmars ljud
Lyssna hela natten och långt in på nästa dag utan problem - du får 55 timmars trådlös anslutning (och 22 timmar med ANC på) innan du behöver ladda.


Perfekta samtal med Dual-Mic-teknik
Nu behöver du inte längre leta efter lugn och ro för att ringa. Dual-mic-tekniken som JBL CLUB 700BT utnyttjar stoppar omgivningsbuller under samtal, så att du kan ringa var som helst. Från trådlös musik, sömlöst anslutna datorer till Bluetooth 5.0 till handsfreee-samtal, alla hänger med medan du rör på dig


Ljud som anpassas efter dina behov
Behöver du hålla koll på din omgivning? Ett kortare tryck på Smart Ambient-knappen aktiverar Ambient Aware utan att pausa musiken. Prata lite snabbt med människor runt dig utan att ta bort hörlurarna; TAlkThru sänker musiknivån och förstärker externa röster.


Hög effekt, hög påverkan
Med 2 000 mW ingångseffekt gör dessa hörlurar inte dig besviken vid kritiska ögonblick - den specialdesignade drivspolen och magneten har högre motstånd mot strömavbrott. Behöver du en basboost? Inga problem. Tryck på basboost-knappen på hörluren för det ljud du vill ha utan att missa någonting


Få hjälp från Google Assistant & Amazon Alexa
Oavsett om du föredrar Google Assistant eller Amazon Alexa, klarar JBL CLUB 950NC-hörlurarna det. Använd bara appen Mina JBL-hörlurar för att ställa in din röstassistent och tryck på din vänstra hörlur för att skicka SMS, spela din favoritmusik, kolla vädret och mer


Hör ljudet som det var menat att låta
Tryck på STAGE+ -knappen i appen Mina JBL-hörlurar för att omedelbart transporteras till DJ-båset. JBL samarbetade med några av världens bästa DJs för att fånga ljudet från deras personliga inspelningsstudior, så att du kan lyssna som proffsen gör


4.5

Baserat på  49 recensioner

Visa fler recensioner (44)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .