Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
JBL Flip 5 Blue
JBL Flip 5 Blue

1 / 2

JBL Flip 5 Blue

(1178 recensioner)
Ingår i kampanjen: Bästa deals
790 kr

-10%

878 kr
Bluetooth 4.2 A2DP V1.3 Vattentät enligt IPX7 klassifiering (1m) Portabel design med upp till 12h batterid Slitstarkt tyghölje runt högtalaren Går att para 2st FLIP5 för ett stereo-ljud JBL FLIP 5 är en portabel, kompakt och välljudande hög
  • Färg: Blå
Läs mer
  • Bluetooth 4.2 A2DP V1.3
  • Vattentät enligt IPX7 klassifiering (1m)
  • Portabel design med upp till 12h batterid
  • Slitstarkt tyghölje runt högtalaren
  • Går att para 2st FLIP5 för ett stereo-ljud

JBL FLIP 5 är en portabel, kompakt och välljudande högtalare som uttökar FLIP-serien. Likt de andra FLIP-modeller kommer denna modell i många färgval, allt ifrån diskreta färger till färger som sticker ut från mängden! Med FLIP 5 har JBL valt att lägga ett stort fokus på att förbättra ljudbilden och samtidigt behålla det basrika ljudet som FLIP-modellerna tidigare varit kända för.

Batteritiden är otrolig då man använt sig utav en Lithium-ion Polymer på 17.28Wh som är jämförbart med 3.6V 4800 mAh. Undvik osämja genom att ansluta upp till två smartphones eller surfplattor samtidigt och turas därmed om att spela musiken.

Med FLIP 5 kan du njuta av friheten som följer när du ska ut och njuta av dagen. Med 12 timmar batteritid kan du spela musik hela dagen utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Det rejäla, klassiska JBL-ljudet som gjort FLIP-serien så pass populär finner du även i FLIP 5, och det är svårt att inte njuta när musiken börjar spela.
Med JBL FLIP 5 kan du parkoppla ihop högtalaren till andra JBL-enheter som är kompatibla med JBL's PartyBoost-funktion. Det går fint att parkoppla 2st för ett fint stereo-ljud, men man kan också parkoppla fler JBL-PartyBoost kompatibla högtalare med varandra för att få ett stort ljud. Det ska vara möjligt att parkoppla över 100+ PartyBoost-enheter med varandra, vilket skulle skapa ett otroligt storslaget ljud!

(Notera att JBL PartyBoost INTE är kompatibelt med den föregående parkopplingsfunktionerna Connect och Connect+).

Snabbfakta

  • Färg: Blå
N

Nirvannie

För 28 dagar sedan

Fick denna i födelsedagspresent och var så nöjd att jag nu köpt ytterligare en att ha på jobbet. Nu under semestern har jag båda hemma så jag kan koppla ihop dem till stereoljud. Så smidiga och riktigt bra ljud.

k

kiiiii

För 2 månader sedan

Funkar bra, med fint låta, samt enkla att ansluta!

M

Miau miau

För 2 månader sedan

I like it! It has a a balanced sound. Stable bass but not too boomy. Treble is pleasant. It is loud... Over all a good buy

a

ayanni

För 3 månader sedan

Jag köpte den här för en månad sedan och är ganska nöjd.

N

Nöjd63

För 6 månader sedan

Fick den i julklapp för några dagar sedan. Har inte haft den länge men än så länge är jag väldigt nöjd. Den har bra ljud, bra storlek som gör den smidig att ta med någonstans men också bara ha hemma. Så med tanke på priset, dess storlek och allt har den väldigt bra ljud och är ett bra köp generellt. Så jag är nöjd och rekommenderar den : )