JBL LIVE 500BT BLK

Tipsa en vän
1490 kr
fr 94 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-4 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Trådlösa around-ear hörlurar
 • Ambient Aware / TalkThru
 • 30 timmars batteritid

JBL Live 500BT Wireless Over-Ear BT Black


I din värld är överlägset ljud det allra viktigaste, så varför inte dra på dig ett par trådlösa JBL LIVE500BT over-ear-hörlurar. JBL LIVE500BT-hörlurarna är utrustade med robusta 50 mm-element och levererar JBL-signaturljudet med pulser av förstärkt bas så att varje spår på varje spellista låter enastående. Behöver du lite hjälp med att klara av dagen? Enkel åtkomst till Google Assistent eller Amazon Alexa med en knackning på kåpan för att spela upp din favoritspellista, skicka ett meddelande till en kompis, kolla vädret och mycket mer, utan att behöva ta fram telefonen. Men det är inte allt. Med JBL LIVE500BT-hörlurarna kan du också hålla kontakten med omgivningen tack vare Ambient Aware-funktionen och TalkThru-tekniken som gör det möjligt att ha en konversation utan att ta av hörlurarna. Bekväma och lätta att bära tack vare det vadderade mjuka huvudbandet. Du kan njuta av strömmad musik i 30 timmar med 2 timmars laddningstid, flerpunktsanslutning och en praktisk löstagbar kabel med fjärrkontroll/mikrofon som gör det möjligt att fortsätta digga musik även när batteriet tar slut. Rocka loss utan att missa något med JBL LIVE500BT-hörlurarna.


JBL:s signaturljud
50 mm-element och en ljudsignatur som hörs på många av de mest kända lokalerna i världen.


Be röstassistenten om hjälp
Spela upp din favoritspellista, skicka ett meddelande till en kompis, kolla vädret och mycket mer genom att bara knacka på en öronkåpa och aktivera Googles röstassistent eller Amazon Alexa. Använd den helt nya JBL-appen för att på ett enkelt sätt ställa in röstassistenterna du gillar bäst.


Ambient Aware och TalkThru-teknik
Låt inte musiken stoppas! Håll kontakten med din omgivning samtidigt som du lyssnar på din musik. Genom att röra vid Ambient Aware-knappen kan du höja det omgivande ljudet så att du ändå kan höra allt som händer runt omkring dig. Med TalkThru-läget kan du sänka musiken, så att du kan prata med dina vänner utan att ta av dig hörlurarna


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke JBL
Trådlös Ja
Hörlursdesign Fullsize
Mikrofon Ja
Ljudtyp Stereo
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 3,9
14%
57%
29%
0%
0%

Fick möjligheten att testa de här lurarna under några veckor men jag var inte imponerad alls. Jag vet inte om det var JBL's, enligt mig, krångliga funktioner eller att jag har bättre ljudande lurar sedan innan. Ljudet var helt ok och även om jag inte var helt nöjd med dom så var NoiceCancelling-funktionen riktigt bra! Överlag så ger jag lurarna en svag 3:a men det är framförallt knapparna och inställningarna på lurarna som drar ner betyget. Ljudet saknade lite botten men annars en klar ton och skön passform.

Superbra lurar med bra ljud och lång batteritid!
Har testat dem i några veckor nu och jag är jättenöjd. Den kopplar upp sig snabbt mot min iPhone och alla funktioner är bra. Det enda två minusen jag kan känna är att knapparna är lite för små och därför lite svåra att hitta, speciellt svarsknappen. Det andra är att de sluter så tätt kring öronen att det blir lite jobbigt att ha dem när man tränar. Svetten lackar runt om liksom. Men de är ju å andra sidan inte marknadsförda som ett par träningslurar heller.
Mycket bra och prisvärda lurar helt enkelt!

Har haft dessa lurar nu i 3 veckor.
Riktigt goa lurar med bra och klart ljud.
Enkelt att para ihop med mobilen och kopplas ihop direkt när man startar dom.
Dom är enkla att ta med sig då de enkelt viks ihop och inte tar någon plats.
Jag kan ha på mig dessa under lämgre stunder eftersom dom inte väger något i princip och batteritiden är imponerande.

Snygga lurar med riktigt bra ljud! Känns som att det är bra kvalitet. Dock finns ett par minus som jag tycker inte borde finnas med tanke på priset:
1. Man blir lätt svettig i dom.
2. Om man pratar i telefon med dom så hör motparten mest alla ljud omkring.
3. Knapparna är för små. Men om det inte är ett problem för dig och du är ute efter ett riktigt bra ljud så kan dom här vara nått för dig.

Bra lurar till ett rimligt pris.

De levererar bra ljud i sin standardinställning. Är du inte nöjd så kan du enkelt ställa om ljudkurvan i appen. Jag kör även med ambient aware-inställningen. Enligt mig blir ljudet bäst där och det är ingen nackdel att man hör lite av vad som händer i omvärlden.

Batteritiden är grym på cirka 30 timmar och med sin snabbladdning tar det inte lång tid att ladda fullt, endast en kvarts (15 minuter) laddning ger mer än nog kräm för att kunna njuta någon timme. Skulle du stå utan batteri så har de ytterligare ett äss i rockärmen, de går att köra kabelanslutet och det fungerar mycket bra.

De är robusta och klarar av en del slit och släng men det knakar lite i koporna. Utöver det så har de ett hårt tryck, de sitter definitivt kvar men sitter de på länge får jag ont runt öronen av att de trycker ihop sig.

De här lurarna ligger utan tvekan på par med mina BeyerDynamic COPP och skulle kunna bli mina vardagslurar om det inte vore för att jag for ont runt öronen efter längre tids användning.

En lur som gör det den ska.
Lurarna sitter bekvämt och levererar bra ljud överlag. Kuddarna är komfortabla men saknar nästan helt stoppning på bygeln. Lurana känns mer sportiga än kontoriga för at försöka förklara det på något sätt.

Ljudet via trådat eller otrådat hör jag ingen skillnad på , vilket får anses som ett plus. Varför man däremot valt att använda 2,5mm's jack i luren e oklart, 3,5mm hade känts mer normalt men får väl köpa fler/andra sladdar helt enkelt bara.

Batteritiden är riktigt vass , och jag har haft dom på långpromenad på lunch, och långa skype sessioner och det har funkat ypperligt.

Dom gör det dom ska, men för 1500 finns det mycket att välja på om vi säger så.

Via konsumentklubben Revewclub har jag testat lurarna under en månad. Recensionen reflekterar ingenting, och lurarna skickas tillbaka efter avslutat test

Sköna hörlurar som sitter bekvämt över öronen utan att de kläms. Funkar även bra med glasögon. Det är bra ljud med olika funktioner för hur mycket av omvärlden du vill höra. Smidigt med kunna koppla alexa men blir en dum funktion om man inte har andriod. Ett par hörlurar som gör vad de utlovar men inte heller någon wow effekt.

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 557 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 310 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 178 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 94 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »