Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

JBL Pulse 4 Black
JBL Pulse 4 Black
JBL Pulse 4 Black
JBL Pulse 4 Black

1 / 4

JBL Pulse 4 Black

(199 recensioner)
1 690 kr
Lys upp kvällen Pulse 4 lyser upp kvällens mörker med ett hissnande högupplöst ljusspel i 360 grader. Följ rytmen var som helst Pulse 4 levererar JBL:s signaturljud i alla riktningar med sin genialiska högtalaruppsättning i 360 grader.
Läs mer

Lys upp kvällen
Pulse 4 lyser upp kvällens mörker med ett hissnande högupplöst ljusspel i 360 grader.

Följ rytmen var som helst
Pulse 4 levererar JBL:s signaturljud i alla riktningar med sin genialiska högtalaruppsättning i 360 grader.

12 timmars speltid
Är du redo för den rätta rytmen? Pulse 4 levererar upp till 12 timmars partymusik på en uppladdning.

JBL Pulse 4
Kickstarta festen med JBL:s signaturljud och ett bländande LED-ljusspel i 360 grader. Den hållbara, IPX7-klassade designen lyser upp och låter musiken flöda i upp till 12 timmar på en laddning. Tryck på appen JBL Connect för att ändra ljudbesvarande färger och mönster och anslut fler JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för ett storstilat party.

Det finns en app för det
Ladda ner JBL Connect-appen för att hålla igång ditt party. Och visualisera din musik med en mängd olika ljusshowteman, eller skapa ett helt eget. Vill du skruva ner musiken? Förvandla din högtalare till en ljusshow som är igång oavsett om din musik är på eller av.

Skruva upp musiken med PartyBoost
PartyBoost låter dig parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare för riktigt stereoljud, eller koppla ihop flera JBL PartyBoost-kompatibla högtalare för ett fantastiskt ljud på ditt party.

Den vattentäta IPX7-designen tål vattenstänk
Ta med dina högtalare var som helst. Poolparty? Perfekt. Plötsligt regn? Ingen fara. Vattenstänk på stranden? Pulse4 är vattentät (IPX7) ned till ca 91 cm djup, så att du kan njuta av utomhusunderhållning utan oro.

Skaka den för att synkronisera din ljusshow
Det är mycket enkelt att ansluta din LED-ljusshow till andra närliggande Pulse4-enheter. Håll bara din högtalare i närheten och skaka på den för att synkronisera.