Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

JBL Tune 710BT White
JBL Tune 710BT White
JBL Tune 710BT White
JBL Tune 710BT White
JBL Tune 710BT White
JBL Tune 710BT White
JBL Tune 710BT White

1 / 7

JBL Tune 710BT White

(18 recensioner)
790 kr
Djup bas och bättre ljudupplevelse. Hörlurarna JBL TUNE 710BT med JBL Pure Bass ger trådlös lyssning med fyllig ljudkvalitet. Den lätta over-ear-designen ger maximal komfort och omslutande ljud. De har hög kapacitet och kan fällas ihop och tas me
Läs mer

Djup bas och bättre ljudupplevelse.
Hörlurarna JBL TUNE 710BT med JBL Pure Bass ger trådlös lyssning med fyllig ljudkvalitet. Den lätta over-ear-designen ger maximal komfort och omslutande ljud. De har hög kapacitet och kan fällas ihop och tas med på varje äventyr. Med den praktiska knappen på kåpan kan du ta emot samtal, styra handsfree-funktionen och aktivera röstassistenterna för hjälp när du är på språng. Du kan använda dem hela dagen tack vare 50 timmars batteritid, eller lyssna ännu längre med den medföljande löstagbara ljudkabeln. Kan anslutas till två Bluetooth®-enheter samtidigt och med flerpunktsanslutningen missar du aldrig ett samtal på telefonen medan du strömmar en video på surfplattan. Välj den färg som passar din stil eller ditt humör och njut av fantastiskt ljud!

JBL Pure Bass
I 75 år har JBL arbetat med att ta fram det exakta, imponerande ljud som finns i stora konserthallar runt om i världen. Dessa hörlurar återger samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull.

Trådlös Bluetooth-strömning
Strömma trådlöst ljud med hög kvalitet från mobiltelefonen utan att trassla med sladdar.

50 timmars batteritid
Lyssna trådlöst i 50 timmar. Snabbladda batteriet på bara 5 minuter för ytterligare 3 timmars lyssning eller ladda upp det helt på 2 timmar.

Handsfree-samtal och röstassistent
Reglera ljudet, hantera samtal och använd röstassistenten enkelt med den praktiska knappen på den högra öronkåpan.

Flerpunktsanslutning
Låter dig enkelt byta från en Bluetooth®-enhet till en annan. Du kan enkelt växla från en video på din surfplatta till ett samtal på mobiltelefonen, så att du aldrig missar ett samtal.

Låg vikt och hopfällbar konstruktion
Låg vikt och hopfällbart utförande gör dessa hörlurar lätta att ta med vart du än ska, och vadderade öronkåpor ger njutbar lyssning och fylligt ljud.

Borttagbar ljudkabel
Tomt batteri? Förläng lyssningen hur länge du vill med medföljande ljudkabel.

Vad finns i förpackningen?
1 par JBL TUNE 710BT-hörlurar
1 USB typ C-laddkabel
1 avtagbar ljudkabel
1 garantisedel, varningsmeddelande
1 säkerhetsblad
1 snabbguide